mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Friday, October 29th, 2010

    Time Event
    12:29p
    Es tikai gribu būt laimīgs, bet vai es vainīgs, ka tāds jūtos es, tikai pēc jāšanas uz žirafes.
    12:33p
    Vakar ap 21:00 izsmēķēju pēdējo cigareti, iegūlos gultā, noliku sev blakus "spēka literatūru", lai jau tagad spēcinātu garu gaidāmajiem pārbaudījumiem. Iezvanās telefons. Tur meitene, kura parasti nesmēķē, prasa, vai man ir kāda cigarete. Protams, varu tak aiziet un nopirkt.
    12:37p
    Kādi tur bija tie buramvārdi, kuri jāskaita brīdī, kad DinamoRiga piecas minūtes pirms spēles beigām zaudē ar minimālu rezultātu? Ņiži-viži, anki-panki, cipu-lipu, spruksts! Tā?
    7:34p
    Laime
    Bet kā vispār ir? Pastāv kāda kopsakarība starp to, kas cilvēkam liek justies laimīgam, un to, kam viņš vislabāk ir piemērots? Saprotu, ka laimīgs cilvēks var darbību, kura sagādā laimi izdarīt labāk ar to vien, ka pie tās ilgāk strādā, nevairās ikdienā to pārdomāt, bet var tak arī būt īsts nemākulis lietās, kas rada prieku. Tātad - vai augstāki spēki jau iepriekš mums ir devuši talantus kādā jomā un, lai mēs vieglāk šo jomu atrastu un tur paliktu, devuši mums arī laimes izjūtu, kas pavada iepriekš noteikto darbošanos?
    8:52p
    Rīt piedalīšos "mūžīgās atgriešanās" procesā. Mellužos visu dienu grābšu lapas.
    8:55p
    Žurnālā "Ir" rakstīts par kādu pāri, kurš trokšņaini skatās hokeju. Tas nekas. Vēl šis pāris, kad skan Latvijas himna ceļas kājās. Tas gan ir smieklīgi.
    8:59p
    Eu! Man gribas būt interesantam un visu mīlētam. Domāju, ka tas ir maz no manis atkarīgs. Dāvājat indivīdam šo laimi un pārgroziet smadzenes.

    << Previous Day 2010/10/29
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba