mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, March 25th, 2010

    Time Event
    3:01a
    Dieva mierā
    Nu jā. Paredzot TP nāvi tomēr nosaukšu divas lietas, par kurām paldies. Pirmā 4,5 miljardi izsišana no EU (dzirdēts, ka tiešām, bez maz vai izsišana) un Abrenes jautājums (muļļātos ilūzijās vēl šobaltdien). Paldies!
    3:08a
    Žēl, ka uz Bartaševiču darbībā tik reti izdodas paskatīties. Un mazliet izbrīna, ka nav savākusies kāda cita grupa, kura ar dzejnieku vārdiem sit pa bungām. Ir jau ko klausīties, protams, bet neatceros ko roķīgu.
    3:45p
    5:51p
    Ejot uz bibliotēku pa ceļam redzēju kādu ļoti, ļoti bēdīgu puisi. Noticis kaut kas muļķīgs, nodomāju. Nu, lūk! Nekādā gadījumā šo puisi ar sevi nesalīdzinot jau kādu laiku radinu sevi pie domas. Mūžīgi tas nenotiks, kādu dienu, varbūt pat pirmdien, nostāšos pozā un rīkošos. Vispār jau tikai pēdējā pusgada laikā esmu kļuvis pietiekami drosmīgs, lai stātos pozās, tikai trīs reizes. Vispār man patīk. Tā sajūta, no sākuma domāšu, tad darīšu, tad pieņemšu to stulbo situāciju, kas man muļķim radusies.
    6:14p
    LR 1
    Rīta viesis piektdien, 26. martā

    Programmā "Labrīt" pēc pl. 7 - filozofs Rihards Kūlis.
    8:37p
    Kāda laime!
    9:27p
    Ellē viena no mocībām hokejistiem ir spēlēt mūžīgu papildlaiku. Censties iesist vērtus, bet zināt, ka tas nav iespējams.

    << Previous Day 2010/03/25
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba