mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 26th, 2009

    Time Event
    1:22a
    Vienkārši šausmīgs horoskops nākamajam gadam. Kaut kas notiks.
    1:45p
    Sapņa konstrukcija: sapņoju, ka sapņoju. Tāpēc pamostoties sapnī likās, ka esmu pamodies no sapņa. Sapņa tēma: nāve. Otrs traumējošākais sapnis kāds bijis. Vārdiem neizsakāms, bet bija tā. Sapņoju, ka nespēju aizmigt, jo tik līdz iegrimstu snaudā sākās murgs – skaņas, melna krāsa, bezcerība, kas liek traukties augšā un nomierināties. Līdz kādiem 3:00 naktī mokos un liekas, ka nekad nespēšu aizmigt. Kulminācija iestājas, kad aizmiegu. Kas notika izstāstīt nav iespējams. Mani apglabā? Nezinu, bet šoks ir tik liels, ka pamostoties pierāpoju pie telefona un zvanu un psihiatrisko slimnīcu, jo vienkārši zinu, ka ilgi tā nespēšu izturēt un jau daļēji esmu jucis. Man atbrauc pakaļ un aizved. Esmu laimīgs un iedomājos, ka būs ko ierakstīt draugiem.lv domubiedru grupā „psihiatrija”. Pamodos savā gultā.
    2:19p
    legalizēt
    Pēdējā laikā daudz dzirdami aicinājumi stāties partijās un pašiem kaut ko darīt. Es tikai nesaprotu, ko tajās partijās darīs cilvēki, kuri paši nezin ko grib. Neesmu saticis nevienu cilvēku, kuram būtu konkrēti mērķi un ideāli, kurus viņš varētu īstenot caur politiku. Lai Latvijai labi klājas - neskaitās. Man ir ideāls, kuru vēlētos īstenot, bet pašreiz cilvēki tam nav gatavi. Es vēlos legalizēt narkotikas.
    3:38p
    Tas, ka taisot vaļā vīna pudeli ar āmuru un vīli tā sašķīda nāca tikai par labu. Uzlabojās garastāvoklis un atmiņā atausa daudzas citas lietas, kuras var darīt bez dzeršanas. Pat roku sagriezu, kas man vienmēr paticis.
    5:44p
    Pirms kāda laika skatījos „Kingdom of Heaven”. Tiku līdz pusei. Vakar ieraudzīju, ka iznākusi "Kingdom of Heaven: Director's Cut", kas ir par 40 min. garāka. Ja kādam ar iepriekšējo filmu bija kā man, tad silti iesaku noskatīties jauno versiju.

    << Previous Day 2009/12/26
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba