rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

ā, nu man kompostā iet tikai dārzeņprodukti un kafijas biezumi, tos neviens negrib laikam.

man arī viens ir rijējs, tāpēc vistu kaklus/kājas/spārnus dodu tikai turot aiz otra gala, lai nokož. ilgākam darbam pērku liellopa kaklu s- tur ir daudz gaļas un 2 lieli kauli, tos ļauju nograuzt tik,cik uzskatu par nepieciešamu un noņemu. bez vaktēšanas nekad neatstāju.

centrāltirgū izvēle ir gana plaša - sirdis (tos taukus no pamatnes vnk nogriež, pati nav trekna), kuņģi, diafragma, l/l kakli, rīkles - tur var būt tauks klāt, bet to nogriež.

Maximās ir pīļu sirdis un pusspārni? vai stilbi, neatceros, (abi maksā zem pusotra eiro par 500g paciņu)

ja negribas pašam ķēpāties https://www.barfus.lv/produkcija/rafus-menu ir ļoti plaša izvēle nu jau
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba