rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

nu i pajautāji;-)

man konkrēta dzīves mērķa nav, un es neticu, ka varētu sev tādu nospraust. man ir vērtības saskaņā ar kurām es cenšos dzīvot, tai skaitā, "hevojot" konkrētus īstermiņa/vidēja termiņa mērķus, kas atbalsta šo vērtību vairāk vai mazāk pastāvīgu klātesamību:
- Neiesūnot. (mani vislabāk raksturo a rolling stone gathers no moss)
- Izaugsme: visu laiku mācīties kaut ko jaunu. pašlaik tā ir Android/Java programmēšana profesionāli un tango no vaļasprieka viedokļa. es zinu, ka 5 gadu laikā gribēšu iemācīties vēl vienu svešvalodu. es gribētu vairāk lasīt un klausīties humanitāros/soc.zinātņu kursus Internetā. iespējams, ka es gribētu otru maģistru pilnīgi nesaistītā sfērā ar manām iepriekšējām izglītībām, tīri dēļ izaugsmes.
- Sociālā vide: nezaudēt sev svarīgos draugus, uzturēt saikni ar viņiem, lai arī kurā pasaules malā mēs katrs nebūtu.
- Psiholoģiskā vide: apzināti nesāpināt citus cilvēkus un neļaut sāpināt sevi, ar visām no tā izrietošajām sekām (sounds easy, but is f*ing difficult).
- Fiziskā vide: izvairīties no vietām/valstīm/klimatiem, kas mani padara depresīvu&slimīgu (teiksim, Latvija ziemā).
- Veselība: nesačakarēt neatgriezeniski veselību, baudot dzīvi normas robežās (tipa es nekad neesmu smēķējis un nesmēķēšu, bet alu/vīnu dzeršu, kamēr vien aknas/nieres nedos nelabvēlīgus signālus).
- Finanses: būt finansiāli neatkarīgam (tai skaitā no patvaļīgas valsts pensiju sistēmas 95 gadu vecumā).
- Visa iepriekšējā noteiktajos ietvaros: dzīvot interesanti - ceļot, dejot, baudīt kultūru visplašākajā šī jēdziena izpratnē, sportot, hevot īstermiņa vai ilgtermiņa attiecības.

un, ja runā par attiecībām, par kurām tik daudzi cilvēki cepas, gan IRL-ā, gan Cibā (tai skaitā arī es, ja kas;-), tad attiecības un ģimenes veidošanu es sev nevarētu nekādā ziņā nospraust kā konkrētu dzīves mērķi. iespējams, es pārāk daudz redzēju, cik slikti sadzīvoja mani vecāki; man ir bijušas lieliskas 7 gadu attiecības un diezgan neveiksmīgas 7 mēnešu attiecības. un es negribu attiecības par katru cenu (tādā veidā, ja kas, es iedzīvojos savās otrajās attiecībās). ja būs lemts - būs lemts, ja ne - tad ne. jo visus pārējos mērķus es varu sasniegt un vērtības implementēt minimāli atkarīgi no konkrētiem citiem cilvēkiem. attiecības nē, citu konkrētu personu ietekmēt nav manā varā un es arī pats esmu pārāk neatkarīgs, lai ļautu ietekmēties. līdz ar to tas ir tikai un vienīgi sagadīšanās un veiksmes jautājums.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba