rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

oi, es pat par vairāk kā nelielu samaksu noskatītos, kā atslāna sīko sūdu

***
es neizmantoju gulēšanu atsevišķi kā sviru - vnk,ja man ir sajūta,ka nevaru atrasties vienā telpā, labāk to nedaru,nekā izsaucu vēl kādu lavīnu un eju uz darbu aizpampusi noņuņņājusies, tāpat es gana bieži to daru.

un arī šķiršanos es neizmantoju kā sviru - vismaz man tā liekas. es mēģinu pateikt, tieši cik sūdīgi es jūtos, jo man nesaprotamu iemeslu dēļ, tas neaiziet.

tikko mājās pārradās lielais sūds. viņaprāt - ģeniāls risinājums - priekšlaicīgi aizfurņīt bērnu pie omes(kur tāpat bija paredzēts pavadīt vasaru).viņam liekas,ka man uz burvja nūjiņas mājienu, jāpaliek laimīgai.
nē, ieguldīties viņš audzināšanā negrib."jo tam nav jēgas, viņa tāda vienkārši ir"

kamēr lasīju dārzā gliemežus, fakts tika paziņots (piektdien ar mantām prom). ienākot nomazgāt ārkārtīgi lielisko kosmētisko līdzekli vārdā gliemežu serums, dzirdēju ķērcienus, tagad abi aizgāja pastaigāties, can't believe, she can walk!

esesmu totāli apmaldījusies trīs priedēs un nezinu,kā tikt ārā. vīrs iet pie frizūras, bet vienīgais,ko viņa viņam saka (vismaz,ko atrederē) ka viņam esot jāpacieš. gan A, gan es.
es nesaprotu,kas, kam ir jāizdara, lai viņam aizietu,ka ir jāsāk audzināt.
viņam ir poza- es nesaprotu. un iepūt.

un tam saknes ir jau vairāk kā gadu atpakaļ - mēs jau tad dirsāmies, jo es pārmetu, ka viņš neko nedara. ka es nesaprotu, kāpēc es plēšu dirsu pušu, bet viņam....nav iekšā. visa viņa atbildība bija paņemt A pie mums, ar to arī viss beidzās.

un,kad es saku,ka viņa nav izturama,viņš man PĀRMET!!!!! ka es tikai pārspīlēju un viņu ienīstu. viņš!!! pat viņš ir aizmirsis visu to,ko es esmu darījusi viņas labā.
bet, kad es paŗmetu,ka viņš ir sūdīgs tēvs - viņš atairējas ar maniem vārdiem par to,ka viņa ir manipulatīva egoistiska dirsa un saka,ka viņu tāpat izmainīt nevar.

viss ir vienos vārtos.

gribu striķi, ziepes ir.

p.s. tas nu gan nav nekāds rōzā, es gaidīju īstas fuksijas!!!
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba