rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

starp citu, par iepriekšējo tēmu, es smagi nopūtos, bet tomēr iekomentēšu, taču te, nevis pie vaidu vairām iepriekšējos ierakstos.

šķiries, nešķiries, dzīvo atsevišķi, samierinies, pamaini savu attieksmi, whatever, tu to visu vari darīt, bet vienkārši DARI kaut ko pirms iedzīvojies kuņģa čūlā vai tfutfutfu onkoloģijā, beidz gaudot UN, for god's sake, neizmanto šķiršanos vai dzīvošanu vai gulēšanu atsevišķi kā sviru, kā ieroci pret to otru.
Es ticu, ka jebkurās attiecībās ir point of no return, kad ir veikta tāda sūdu apmaiņa, kad pie īstā, tā, kas bija šo attiecību sākumā, nav iespējams atgriezties. Es ticu, ka jūs to vēl sasnieguši neesat un neiesaku to speciāli paātrināt. Taču manipulācija ar, pieņemsim, joprojām mīļotā jūtām ir uz to šoortkats.

JA Tu gribi palikt kopā, tad domā par to, ko viņš ir IENESIS tavā dzīvē. Ja gribi šķirties, uzliec mīksto viņa ieguldītajiem tūkstošiem, uzskati to kā kompensāciju par savām pieviltajām cerībām un izdirsto laiku un nerviem.

Es neticu laulībai, kas balstās uz atsevišķu gultu/dzīvesvietu principa, vai, pareizāk sakot, ticu, bet tikai starp diviem ļoti veseliem un pieaugušiem indivīdiem, kādus es, diemžēl, nekur perifērijā neredzu, no offence.

No informācijas, kas man ir pieejama, te es redzu divus ļoti neizlēmīgus, pat bērnišķīgus pieaugušos un vienu pat ļoti izlēmīgu un par savām iegribām pastāvēt spējīgu pusaudzi. Kas saliek jūs vienā setā. Vai nu jūs apvienojaties vienotā frontē vai vismaz vienam no jums ir jāpieaug un jāspēj ierādīt sīkajam sūdam viņa vieta. Ideāli, ja tas būtu sīkā sūda tēvs. Un vēl ideālāk, ja tā vieta būtu nedaudz tālāk par tavas mājas pirmo stāvu. (kļūda, ko tu pieļāvi pašā sākumā ir tu zaudēji neitralitāti - gribēji būt labā, bet pārrēķinājies. ar agresiju žēlabām un dusmām te vairs neko, tikai ar pilnīgu bezkaislību)

bet lūdzu, es tevi vienkārši lūdzu, beidz baroties no komentāriem internetā un svešām gaudām capslockos, ka "es savējam atdevu savus labākos gadus, viņš mani piedirsa, tapēc močī, čakarē, manipulē tagad tu savu, kamēr vēl vari, visi viņi ir cūkas". tā tu kļūsi tikai par vēl vienu cilvēku, kas nēsā savas neveiksmes kā piespraudes un neredz savu atbildību kaut vai tajā, ka izvēlējās (atkārtoti un atkārtoti un atkārtoti) nepareizi.

Starp citu, apsveru iespēju par nelielu bet godīgu samaksu sākt risināt svešas problēmas viņu vietā, izbraukuma sesijās, piedaloties visām dzīvot nemākošajām pusēm. Jo jej bogu, man visus jūs 3 gribas vienkārši sabļaut un noslānīt.
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba