rūsganais sprakšķis

Post a comment

rūsganais sprakšķis

pff, cik komenti bij vaidzīgi,lai Tu saņemtos atbildēt nu?

un tagad,manu mazo draudziņ, es Tev nolasīšu morāli -
pat ne par to,kāda korelācija ir šim žurnālam ar reālo dzīvi, nē - par to,ka, piemēram, visgaršīgākā torte,kuru gatavoju,nav iedomājama bez mājās vārīta brūkleņu ievārījuma. un ka paša rokām lasītu meža aveņu ievārījums jau tā delikatiozajai garšai piešķir īpašu baudījumu,atceroties visus tos knišļu dzēlienus karstajā saulē,laužoties caur nātrēm.
un upeņu zapte vienkārši ir kautkas,kas nevar nebūt,ja grib izdzīvot ziemu.
jasno?
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba