Pastkartes no svešām valstīm
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 14th, 2020

    Time Event
    9:16a
    Es tā kā martkorčegs (drusku apgaismots)
    10:38a
    Vārdi
    Palasīju rakstu ar iztēli žilbinošo nosaukumu "Pasaku zemes greizie spoguļi" žurnāla "Domuzīme" svaigākajā numurā. Es teikšu, ar vārda brīvību Latvijā viss ir totālā kārtībā. Zēni brīvi raksta "nēģeris" neskaitāmas reizes, es teiktu, nedaudz tā kā pārsālījuši, bet nu uzrakstīts ir. Nodrukāts arī ir. Skandāla nav. Nevis kā toreiz ar Brektes uzzīmēto Aspaziju, tur gan bija brēka par pupiem. Un vispār oriģināli jēdzienu tulkojumi, black lives matter šiem inteliģentajiem asprāšiem pārtop par "nēģeru dzīvības ir svarīgas".

    Domāju, varbūt man uzrakstīt kādu tekstu par "jobaniem gansiem" un iesniegt "Domuzīmei"? Citādi tas politkorektums jau piegriezies.
    12:34p
    Sajūtas
    Nedaudz par to, kāpēc it kā racionālā tiekšanās pēc laimes un vēlme izvairīties no ciešanām var aizvest purvā.

    https://www.youtube.com/watch?v=NgOkh94XKAY&feature=youtu.be

    Tāpat arī ar covid, mums gribas, lai viss būtu vienkārši. Pareizi ir tā, nepareizi ir šitā. Un tad nu ir divas puses. Vieni psiho, jo uzskata, ka covid ir bulšits. Otri psiho, jo uzskata, ka visu laiku kaut kas netiek darīts pietiekami, lai viņus pasargātu. Ik pa brīdim vēl gan viena, gan otra puse atrod valstis/vietas, kur "viss ir tā kā vajag". Agri vai vēlu gan šīs iedomas izplēn, kā jau jebkuras iedomas.

    << Previous Day 2020/12/14
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba