Pastkartes no svešām valstīm
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Monday, December 16th, 2019

    Time Event
    11:22a
    Skarbi
    Man nedaudz šķiet, ka ētika ir pārvērtēta koncepcija. Visi tikai turpina par to runāt, jo tā tas ir pieņemts. Dzīves realitātē ētikas ir gaužām maz.
    11:46a
    12:19p
    Nedaudz par īsto patriotismu
    Es neredzu jēgu konstanti bičoties par to, ka vienā konkrētā valstī viss ir tik slikti, un turpināt dzīvot šajā pašā valstī. Ir taču totāla brīvība (turklāt viena no ES pamatbrīvībām) pārcelties uz jebkuru citu no 28 (ok, drīz 27, bet nu vienalga) ES dalībvalstīm. Vai arī šiem ņaudētājiem neviena ES valsts nepatīk?

    Un vēl es uzskatu, ka nav gluži labākais tonis nodarboties ar augstākminēto komunikācijas stratēģiju attiecībā uz savu izcelsmes vai ilgstošas uzturēšanās valsti - un konkrēti komunicējot ar cilvēkiem ārpus šīs valsts. Nopietni, es nekad nevienam ārzemniekam negaudīšos par korupciju un visām citām problēmām Latvijā, kuru nav mazums. Es visiem iesaku apmeklēt Latviju, slavēju Jūrmalu, Rīgas balzāmu, Dziesmusvētkus, utt utjp. Gausties un čīkstēt var kopā ar saviem tautiešiem.

    Ak jā, tieši šī iemesla dēļ jūs no manis nesagaidīsiet augstākminētās komunikācijas stratēģijas izpausmes attiecībā uz Zviedriju.

    << Previous Day 2019/12/16
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba