Šugā faiv
Replying To 
25.-Jul-2017 01:11 pm
Žēl gan ka ciet, bet es tur minēju vēl vismaz trīs labus muzejus. Hara neesmu bijis, bet šķiet, viņš tāds mazāks un atrodas pie Kita-Shimokitazawa, kas ir blakus Shimokitazawa, diezgan interesants rajons.

Par robotiem : nu tur jau tā lieta, ka tie ir 100% šovi, kur ēšana ir tikai tāds kā patīkams bonuss. Alice ir vairāk kā tematiskais restorāns, nekā šovs, kur ir tematizēti ēdieni, viesmīles ģērbušās kā alises, nu un interjers tāds sireāls. Vairāk nekas. Ninju un citi restorānu, būtībā, arī starp šīm divām ekstremitātēm.
Aiziet, protams, ir vērts, vienīgais ka neiesaku īpaši centrēties uz tādām vietām, jo ēdiens tur labs nav, ir dārgs un šovi ir diezgan vienādi.

Man vēl tīri labi patīk Guiguette by Moja, it īpaši ja piektdienas vakarā. Ja patīk trakulīgas lietas, tad tur ir tas īstais. Nav, protams, ne geišu, ne samuraju, bet tas ir tas, kas pa prātam vietējai jaunatnei, vai viņas daļai.

Vispāri ja gribās normālu geišu-samuraju pieredzi kas nav šovs domāts ārzemniekiem, iesaku aiziet uz tējas ceremoniju, piemēram. Vai uz Meiji templi nedēļas beigās, kad tur ir kāzas, piemēram.

Par Mitake runājot - nu, kāpēc gan ne?
Reply Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Jun 23. 2024, 4:38 am GMT.