Šugā faiv
Replying To 
23.-Nov-2016 02:16 pm
Tas bildē ir apvārīts, nomizots un izžāvēts "rudens turmeriks". Viņu izmanto ēdienos krāsai un garšai. Man, savukārt, aug "pavasara turmeriks". To arī izmanto ēdienos, bet tas ir stipri rūgtāks, tāpēc dzērienu un ārstnieciskais pielietojums tam ir populārāks. Šo turmeriku vārīt nav lielas jēgas, tāpēc man ir doma to sagriezt šķēlītēs, izžāvēt un gatavs. Kad ieliek siltā ūdenī, tas atgriežas sākumstāvoklī.
Reply Form 
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
This page was loaded Maijs 18. 2024, 5:16 am GMT.