morphine

filmas

6.. Dec, 2012 | 12:33
No:: morphine

Young People Fucking (2007) - diezgan izklaidējoša, viegla filmiņa par piecu dažādu pāru randiņiem. Nekas atmiņā paliekošs, bet neslikta izklaide vieglam vakaram. 3,5 balles no 5.

Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) - smieklīga. :D Nē, nu, viss kā pieklājas - daudz ekšena, daudz skriešanas, lekšanas un pakaļdzīšanās. Un galvenais varonis, šķiet, ir pilnīgi neiznīcināms un nenogurdināms. :D 3 balles no 5.

American Reunion (2012) - ēēē.. vienīgā šīs sērijas filma, ko esmu redzējusi. Nelikās ne smieklīga, ne izklaidējoša. Varbūt tāpēc, ka man trūkst zināšanu par tēliem, bet visticamāk vienkārši tāpēc, ka viņa tāda arī bija - neizstrādāta un nekāda. Kas par daudz, tas par skādi. 2 balles no 5.

Atlantis: End Of A World, Birth Of A Legend (2011) - episks (?), ar ne īpaši veiksmīgiem specefektiem piesātināts stāsts par it kā Atlantīdas, bet patiesībā par Krētas civilizācijas galu. Filma veidota tādā spedio-dokumentālās filmas stilistikā. Nekas īpašs. 2,5 balles no 5 par vizuālajiem pūliņiem.

The Triangle (2005) - trīs garu sēriju miniseriāls par Bermudu trijstūra noslēpumiem. Labi aktieri (Eric Stoltz), labs sižeta savijums. Patika. 4 balles no 5.

Iron Sky (2012) - ļoti, ļoti lieliska, smieklīga, ironijas pilna filma par nacistiem no mēness. Filma, kas ļoti gaumīgā veidā ironizē par visu - par nacistiem un amerikāņiem, par valdību un varu, un aizspriedumiem. ĻOTI labi. Izcila mūzika. Noteikti 5 balles no 5.

In Time (2011) - varbūt, ka reklāmas rullītis solīja nedaudz vairāk, nekā filma bija spējīga piegādāt, bet tik un tā - neslikti veidota antiputopija, kurā laiks vistiešākajā nozīmē ir nauda. Plus cepums par aktieriem - Justin Timberlake un burvīgais Cillian Murphy. Dodu 4 balles no 5.

Terminator 2: Judgment Day (1991), Terminator 3: Rise Of The Machines (2003) un Terminator Salvation (2009) - pirmā bija redzēta sen, tāpēc tagad noskatījos pārējās. Un ziniet - ir labi! Tiku vaļā no sajūtas, ka Terminatora filmas ir kaut kas muļķīgs un paredzēts 12gadīgiem puikām. :D Labs action, labs stāsts, labi aktieri. Viss ļoti balansā. 4 balles no 5.

Midnight In Paris (2011) - filma, kas aiznes pavisam citā realitātē. Tāda mierīga, sapņaina fantāzija par mākslu un literatūru, laikmetu un cilvēka vietu tajā. Skaisti un izsmalcināti. 5 balles no 5.

Underworld: Awakening (2012) - kā vienmēr ar šīs sāgas filmām - stilstiski perfekti. Sižeta ziņā gan, jāsaka, nedaudz atpaliek no iepriekšējām, bet visādi citādi - ļoti labi. Ja gribat vampīrus un vilkačus - šī ir tā sāga, ko skatīties. ;) 4 balles no 5.

Source Code (2011) - normāls trillerītis ar diezgan interesantu sižeta līniju (džeks pamostas vilcienā cita cilvēka ķermenī) un Jake Gyllenhaal. Emocionāli nekādu pēcgaršu neatstāja, bet skatāms bija labi. 3,5 balles no 5.

Prometheus (2012) - āāā, šīi bija izcila! Vizuāli lieliska, stilistiski perfekta, aktieriski laba (Michael Fassbender!). Sižetiski un simboliski pietiekami sarežģīta (pēc tam pat paklausījos dažas interpretācijas, lai nonāktu pie kaut kāda slēdziena :D). Katrā gadījumā - viens no labākajiem sci-fi, kas pēdējā laikā redzēts! 5 balles no 5!

The Countess (2009) - neesmu kostīmfilmu fans, bet šī man patika. :) Stāsts par cilvēka apsēstību ar jaunību. Par to, ka ne īpaši stabilā/veselā prātā visi līdzekļi atļauti. Laba. 4 balles no 5.

Brüno (2009) - akdievs, akdievs, akdievs, kāpēc es to skatījos?? Absolūtākais stulbuma un banāluma kalngals! Šausmas! Skatījos un jutu, kā manas smadzeņu šūnas atrofējas. :D 1 balle no 5.

Vamps (2012) - ļoti viegla, nenopietna komēdija par divām vampīrmeitenēm, kas vēlas dzīvot normāla cilvēka dzīvi. Jauki, vienkārši un asprātīgi. 3,5 bales no 5.

On The Road (2012) - grāmata nav lasīta, bet filma.. neteiksmim gluži, ka aizrāva līdz sirds dziļumiem, bet kaut kas man patīk tajos stāstos par bītņikiem. :) Jāsaka gan, ka Beat man patika labāk, lai arī šajā bija savi jaukumi - krāsās un noskaņā, un aktieros (izņemot, piedodiet, bet Kristen Stewart ;)). 4 balles no 5.

8 Первых Свиданий (2012) - diezgan standarta romantiska komēdija, tikai pārmaiņas pēc - krievu. Brīžiem paredzama, bet brīžiem atkal ļoti asprātīga. Par diviem svešiem cilvēkiem, kas vairākas dienas pēc kārtas pamostas vienā gultā, un neviens no viņiem nezina, kā viņi tur nokļuvuši. Bija ok. 3 balles no 5.

Love In The Time Of Cholera (2007) - G.G.Markesa grāmatas ekranizācija. Mani sabaidīja, ka būšot pārāk melanholiska, salīdzinājumā ar grāmatu, bet tā nebūt nebija. :) Lieliski atveidota vide (tiešām bija sajūta, it kā atrastos Markesa uzburtā pasaulē), jaukas komiskās ainas un fantastisks Javier Bardem galvenā varoņa lomā (īpaši vecumdienās!). 4 balles no 5.

Hollywood Ending (2002) - ļoooti jauka komēdija par neirotisku režisoru, kuram parādās otrā iespēja atdzīvināt savu panīkušo karjeru. Līdz brīdim, kad viņš dienu pirms filmēšanas pēkšni zaudē redzi. Taču filma negaida, un darbs ir jādara! Burvīgi! :) Viena no manām mīļākajām Vudija Alena filmām! Ļoti iesaku. 5 balles no 5.

The Warrior's Way (2010) - stilistisks kičs a la "east meets west" stilā. Sirreāla, krāsaina un, jā, es lietošu šo vārdu - kičīga. Ne tik daudz par sižetu, kā par vizuālo izpildījumu - 4 balles no 5.

Un tagad - beidzot eju uz Cloud Atlas! :)
Tags:

links | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..