nevarēju nepadalīties:

« previous entry | next entry »
5.. Jan, 2012 | 21:03

Vakar netīšām sākām skatīties kaut kādu krievu erudīcijas spēli jauniešiem. "Самый умный" saucās. Uztrāpījām uz raidījumu, kurā piedalījās kaut kādas meiteņu skolas audzēknes.

Nē, es pat labāk neko neteikšu. Labāk skatieties paši.
(Pilns raidījums šeit.)
Tags:

links | drain the blood | Add to Memories


Comments {12}

* * *

from: [info]maxd
date: 6.. Jan, 2012 - 10:18
links

Tak beidziet. Cilvēki var lasīt ļoti ātri. Man drīzāk pārsteidza viņu lielais informācijas apstrādes ātrums. Stc, viņa tāda nav vienīgā. Iz viņas skolas vairākas meitenes var atbildēt uz jautājumiem šādos hardcore režīmos. Un arī citu skolu pāstāvji nav ar pliku roku ņemami. Vakar noskatījos radiījuma finālu. Belive it or not, viņa tur palika 2. vietā. Šajā disciplīnā noownoja, bet 3. etapā bija savādāka sacensību struktūra.

Katram iz 3 dalībniekiem bija savs temats, par kuru tie bija gatavojušies. Uz ekrāna ir 6x6 sanumurēti kubiki. Sākumā parāda to krāsas. Katra dalībnieka tēmai atbilst sava krāsa + 1 cita. Krāsu izkārtojumu parāda uz kādu brīdi, tad aizvāc. VIņi pēc tam izvēlas kādu ciparu un atbild uz jautājumu. Ja izvēlas un atbild uz savu jautājumu, 2 punkti. Ja uz kāda cita jautājumu - 3 punkti. Ja uz 4. krāsa jautājumu - 1 lpunkts. Čalīts pašā sākumā vai nu nejauši vai speciāli paņēma cita tematu un atbildēja pareizi. Pēc tam visi izvēlējās tik savus tematus (atceroties ciparus, kur tie slēpās), un krāja pa 2 punktiem. Tā kā čalīts iz paša sākuma bija ieguvis 1 punkta handikapu, pārējiem pēdējā jautājumā ir jāriskē un jāņem cita temats, par ko nav gatavojušies, jo temati laikam nav zināmi. Nu un šeit arī Anastasja nošāva greizi, izvēloties 1 punkta laukumu. Tātad vismaz tik traka fotogrāfiskā atmiņa šai vēl nav.

Atbildēt