morphine

* * *

25.. Nov, 2007 | 21:38
No:: morphine

Nu, manā galvā un arī drusku ārpus tās jau kādu laiku rosās jautājums - kā tas nākas, ka misters Aiks ar saviem skandalozajiem 'apvainojumiem' un atmaskošanām, kas droši vien ne īpaši patīk vismaz kādam pārītim valdošo politiķu/ uzņēmēju, joprojām nav ne apklusināts, ne 'mainījis savu viedokli'. Un tad rodas divi scenāriji:
1.tas, ko viņš pats saka - ja viņu tagad mēģinātu apklusināt, tad tas būtu pārāk acīmredzami. Bet tad kāpēc to neizdarīja agrāk - toreiz, deviņdesmitajos, kad viņā vēl neviens neklausījās? Cerēja, ka tas viss pazudīs neticības mākonī? Varbūt.
2.viņš ir savā ziņā dezinformācijas paudējs sazvērestības teoriju pasaulē, apzināti iefiltrējot nepareizu un maldinošu informāciju.

Un no šī visa izriet nesapratne par augstāk ievietoto izteikumu. Viena mana versija sasaucas ar otro punktu tepat piepriekš - viņš zina, ka ir drošībā, jo viņam ir solīts (vai kā līdzīgi), ka viņš būs drošībā. Otrā iespēja sasaucas ar to, ko viņš ir stāstījis par saviem piedzīvojumiem tajā - Āfrikas? Dienvidamerikas? - teltī, kur transa stāvoklī dzirdējis pareģojumus. Lietas par viņa paša dzīvi un pasaules kārtību, kas izrādījušās ārkārtgi precīzas. Nemāku lāga izstāstīt, bet doma apmēram tāda.

Bet sīkāks skaidrojums noderētu jebkurā gadījumā, arī tad, ja patisība ir vēl citādāka.

links | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..