zaudētas kaujas

History

1st October 2008

10:01pm: autumn arrives
šī diena jau tā nebija nekāda dieva dāvana, un tad sāka līt vēl vairāk.

kā arī, noskatījos dažas intervijas un neredzētus dzīvos no jj72, un:

Marka Grīnija teiktais, ka "mēs ar Hilariju nekad nesmaidām, jo mūsu zobi ir sapuvuši no saldumu ēšanas" neatbilst patiesībai, intervijas laikā pasmaidīja abi.
Hilarija tik jauki samulsa, kad Marks Late Late šovā nosvieda savu vēl joprojām un vēl pēc tam skanošo ģitāru; kā arī intervijas laikā ne reizi nepaskatījās uz kameru un centās runāt, bet bija nedaudz kautrīga, un katrā ziņā abi puikas viņu krietni pārmāca; kā arī viņai nekad nevajadzētu dzietāt, jo izklausās diezgan briesmīgi.
stāstot par savu pirmo koncertu, Marks Grīnijs pieminēja tā apmeklētājus, "who were more interested in Hillary's... physic, as opposed to our musical capabilities."

o-ou!
Current Music: JJ72
10:22pm: kā arī
jau kādu laiku cenšos atrast mūziku, no kuras man būtu bail. līdz šim tuvākais bija Diamanda Galas, bet šodien redzēju total eclipse of the heart video, un - oioioi. atsit Village of the Damned. esmu gan redzējis tikai vecās filmas rimeiku, Kārpentera kunga izpildījumā. veco nav izdvies atrast. man ar to vispār neveicas, arī the Thing from another planet redzēju tikai nesen pa tv1000 classic.

un tie "bright eyes"... brr...
10:32pm: Čaks - Choke
Ir ekranizēts Čaka Palanjuka pirmais bestsellers (dižpārdoklis var iet dirst) - tādejādi paceļot Palanjuka ekranizāciju skaitu līdz 2. Choke ir Čaka trešā sarakstītā grāmata, pirmā pēc Fight Club un pirmā komerciāli veiksmīgā (cīņas klubs padarīja viņu par kulta rakstnieku (ak, cik banāli), galvenokārt pateicoties filmai, bet tā arī nekļuva par bestselleru). Pašam gan nav nācies lasīt, diemžēl. Filma neesot nekas īpašs - neesot notverta TĀ noskaņa. Redzējis neesmu.
Powered by Sviesta Ciba