Mar. 12th, 2011 @ 11:12 am (no subject)
Pagājušajā gadā es bagātīgi dāļājos ar padomiem. Bet vēlāk konstatēju, ka šie paši padomi man ir jāievēro sev pašai - attiecībā uz citu dzīves situāciju, citiem cilvēkiem - bet principā - tieši tas pats. Un kad es beidzu lauzties un atzinu, ka mans gadījums ir tāds pats kā es redzēju citu gadījumu no malas, tad arī lietas sāka mazliet uzlaboties. Un šorīt pamostoties es secināju, ka tas padoms ir nostrādājis. Nezinu, vai attiecībā uz to cilvēku nostrādāja, bet uz mani - jā. Jāpievērš uzmanība, ko es saku citiem cilvēkiem, varbūt vēl varu atrast kārtīgas mācības, kuras jāievēro man pašai.

Bet tūlīt es sadzirdīšu un nomazgāšu lapas saviem augiem, tad pārkārtošu grāmatas grāmatplauktā, klausoties mūziku. Tad taisīšu pusdienas. Un vakarā... Jā, vakaram plāni vēl tā īsti nav izdomāti.
About this Entry
Mar. 12th, 2011 @ 05:35 pm (no subject)
Puķes izskatās dikti apmierinātas. :) Krokons Fēlikss nepilna gada laikā pie manis izaudzējis septiņas jaunas lapas un vispār braši paaudzies, difenbahija Katrīna arī mazliet vairāk kā gada laikā tikusi pie sešām jaunām lapām, orhideja Lorēna atkal iepriecinājusi mani ar jauniem ziediem un kopš pārstādīšanas vispār izskatās dikti spirgta. :) Naudas koks Rabīns ari dzen jaunas lapiņas, bet mantojumā no dzīvokļa saimnieces mantotais augs Ramona arī kuplo uz nebēdu. :)
Man ļoti patīk mani augi. :) Gribu nopirkt puķu paliktnīti vai arī pierunāt brāli uztaisīt man puķu plauktiņu un papildināt viņu krājumus ar kādu nokareno augu un vēl kādu skaisti ziedošu puķi. :) Es brīnos kā es no kaktusa nokaltētājas esmu pārvērtusies par puķumīli. Nu, jā, bērnībā man pirmais sapnis bija kļūt par dārznieci...
About this Entry
Mar. 12th, 2011 @ 09:04 pm (no subject)
Uz vasaru jau vairākas spēles sarunātas, tad nu tagad izmantoju mirkli - klausos dziesmas un rakstu akordus repertuāra papildinājumam.
About this Entry