Jan. 7th, 2023 @ 01:50 pm (no subject)
Es kaut kā nevaru palikt Twitterī plakātu, kur sabāzti kopā Navaļnijs, viņa atbalstītāji un tad vēl sazin kādā sakarā Ksenija Sobčaka - visi armijas formās - ar Georga lenti un Z burtu un aicinājumu iet karot par Krieviju. Acīmredzams fotošops. Un apakšā komentāri no sērijas - ā, mēs jau zinajām, ka Navaļnijs ir tāds. :(

Viena beibe uzrakstīja, ka viņa zinot, ka Navaļnijs ir imperiālists un šovinists. Kad es viņai pajautāju, vai viņa ir pēdējos gados redzējusi, ka viņš pauž tādus uzskatus, viņa atbildēja, ka jā. Lai gan vēlāk izrādījās, ka viņa pat nezināja, ka Navaļnijs un Ņemcovs ir draugi un ka Navaļnijs īsi pirms Ņemcova slepkavības kopā ar Ņemcovu dalīja skrejlapas, lai organizētu maršu pret karu Ukrainā ( par to ir ieraksts Navaļnija Facebook un es par to biju lasījusi citu cilvēku ierakstus twitterī).

NavaļnIju atbalsta Kasjanovs (viņš jau kopš 14 gadā saka, ka Krimu jāatdod Ukrainai). Reāli no visiem Krievijas politiķiem man personīgi viņš patīk vislabāk. Marks Feigins ir Navaļnija draugs. Sergejs Gurijevs ir labās domās par Navaļniju. Un gan Navaļnijs tagad, gan viņa brālis iepriekš cietumā ir pilnīgi nepamatoti. Eiropas Cilvēktiesību tiesa pat piesprieda Krievijai izmaksāt par to Navalnijam kompensāciju, kas pat toreiz tika izdarīts.

Es jūtu līdzi Krievijas opozicionāriem. Varbūt- ja valstis būtu asi reaģējušas pēc Ļitviņenko, Poļitkovskas, Magņitska, Ņemcova slepkavībam, tad varbūt arī nebūtu šī kara. Gan tāpēc, ka Putins - kā jau gopņiks - baidās no spēka un drosmes, gan arī tāpēc, ka dzīvi būtu palikuši cilvēki ar augstiem ētikas standartiem un tādam vidējam cilvēkam, kurš īpaši negrib iedziļināties, tomēr būtu alternatívs viedoklis, kurā ieklausīties.
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.