Jun. 28th, 2021 @ 10:16 am (no subject)
Mocījos vakar, veidojot vizuālo noformējumu savai dziesmai. Uzskati atšķiras. Tas, kas man šķiet plus mīnus normāli, citiem šķiet pārāk dramatiski, gotiski, pārāk femme fatale stilā. Un arī tā bilde, kuru atstāju dabiskajās krāsās (fotografējos mežā), neesot ok, jo esot "pārāk drūma" un "vajagot nofotografēties kaut kur dabā"??? (Zaļš mežs fonā laikam nav daba, bet nu labi). Bet varbūt arī vajag tādu drusku dramatisku - lai var pamanīt?

Vēl ir viedoklis, ka varbūt uz tās manas dziesmas vispār nevajagot likt manu ģīmi. Pietikšot ar smuku saulrieta foto. Var jau būt. Kaut gan - pilns internets ar smukiem saulrietu foto. Atšķirībā no mana ģīmja, kurš - kāds nu ir, tāds ir, bet tomēr ir individuāls un mans.

Vienīgais labums ir tāds, ka beigās jau es tāpat izdarīšu tā, kā man liksies pieņemami. Jo - lai varbūt arī liekas, ka man ir ļoti svarīgi citu viedokļi, tomēr patiesībā jau kādu laiku ir tā, ka es tajos ieklausos, bet galu galā daru tā, kā pati uzskatu par pareizu, jo ar savu lēmumu sekām būs jāsadzīvo man, nevis tiem citiem.

Nu, ko, šodien vēl pamocīšos. Tās bildes, kuras izbrāķēšu, droši vien ielikšu feisbukā - lai vismaz kāds labums no maniem pūliņiem.
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.