Jun. 11th, 2017 @ 10:40 pm (no subject)
Esmu atpakaļ Rīgā. Laukos šoreiz tiešām izdevās veiksmīga komunikācija ar brāli un tika daudz izdarīts. Izrevidēju bēniņos esošās drēbes (lielāko daļu), kā arī apavus. Nākošnedēļ jāpasūta papildus atkritumu konteiners, lai ātrāk aizved projām tos maisus ar krāmiem. Prieks, ka izdevās daudzām lietām atrast labākas glabāšanas vietas. Tam mani ļoti iedvesmoja Robinas Pīrsijas grāmata "Informācijas menedžments" - šī grāmata ir ideāls palīgmateriāls tiem, kuriem vajag kaut ko sakārtot un ieviest kādu sistēmu. Grūtākais, protams, bija pārliecināt brāli par mana darāmā nepieciešamību. Bet nu pat šajā ziņā guvu zināmus panākumus. Noturējos un uz brāļa emociju izvirdumiem paliku mierīga un konstruktīva.

Dzīvē kaut kā sanāk tā, ka manis izdarīto (to, kur es esmu ieguldījusi visvairāk darba un pūļu) pamana vismazāk. Jo visbiežāk tos lielākos darbus es daru tā kā drupinot lielu akmeni - pa gabaliņam, pa drusciņai. Un vienā brīdī šķiet, ka tā vienmēr jau ir bijis, jo izmaiņas ir notikušas ļoti pakāpeniski. Bet tas nav tik svarīgi. Galvenais - lai tās izmaiņas uz labu būtu notikušas.
Grūtākie posmi ir pārliecināt par izmaiņu nepieciešamību, noignorēt pa ceļam dzirdēto "Tur tāpat nekas nesanāks, tā vienmēr ir bijis" (pati personīgi esmu pārliecinājusies par pretējo), nepadoties un - pat ja nesanāk - drusku atvilkt elpu un mēģināt atkal.
About this Entry
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.