misiszeba - aktuālā tēma - pavasaris [entries|archive|friends|userinfo]
misiszeba

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

aktuālā tēma - pavasaris [Mar. 20th, 2014|10:38 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Vakar gan tapa lielumlielais sirds kratīšanas ieraksts manai Nadīnai par pēdējām 2 nedēļām un vispār. Ielikšu kaut kad arī šeit savām atmiņām, bet šajā brīdī gribēju tikai piefiksēt -

Ir plkst. 10.39 ceturtdienas rītā, esmu jau pabijusi lekcijās, jutusies patiesi izmācījusies, salīdzinājumā ar dažām kursa biedrenēm, un spēju runāt par tēmu, kas tikai priecē - zināšanas dara brīvu.
Vēl ir patīkama sajūta, ka diena tikai sākas, un šī būs burvīga diena, kuru veltīšu atpūtai sev un vakarā - J. koncīša apmeklēšana un socializēšanās.
Dzīvoju vienas statusā šajā dzīvoklī jau no 1dienas, un ir milzumliels sajūtu spektrs jau pāriests. Bet par to vēlāk.


Pieteicos izaicinājumam ''100 dienas no vietas laimīga'', kur jāfotografē savi laimes sniedzēji, dzīves prieciņi. Un jādara tas tieši 100 dienas (un ne mazāk, vairāk gan vari, cik sirdij tīk). Fotografējot mēs piefiksējam, kas dara mūs laimīgus, un izbaudam mirkli, nevis skrienam, skrienam, klūpam, skrienam. Tā nu, lai arī slinkoju ar fotogrāfijām mazliet, šī jau ir 4. diena, kad pildu šo izaicinājumu. Un 3 labas atmiņas man jau ir! Atliek vien vienīgi šodien atrast kādu laimīti, bet, es pat varētu apgalvot, ka esmu laimīga tagad. Kā lai nofotografē skaļu mūziku, pavasara sajūtu ārpusē un cerību sajūtu iekšpusē?

Un vēl - Vienkārši jauki, ka, kā vakar biju vēlējusies, saule ir uzradusies, drūmās domas prom, skaļa mūzika, izvēdinātas telpas, saules gaisma logos, narcises uz palodzes, un - aidā! - elpojam pavasari! Ceru, ka relaksācijas tūre noderēs un spēšu tikt ar sevi galā.

Saka, ka katrs savas laimes kalējs. (Nolamājos). Laikam tā ir, lai cik ļoti negribētos atzīt to. Jo vieglāk vainot pasauli, nevis sevi.
Tad nu - saņemamies, jaunieši! Uz priekšu! Pavasarī, dzīvē, ballītē, nedēļas nogalē, mīlestībā un tiri piri.

Hāh! Tikko izlasīju, ka 20. marts ir starptautiskā Laimes diena, kā arī oficiāli astronomiski iestājas PAVASARIS! Jutu es to visu ar savu 9. čakru, jēj.
linkpost comment