murkšķis
Marita ar vēlas pačīkstēt...
 
22.-Nov-2009 01:20 am
KĀDĒĻ JAU OTRO REIZI RAKSTOT NO SAVA PROFILA VIŅŠ SAGLABĀ MANU IERAKSTU ZEM ANITAS! TRACINA!
Kā jau parasti ir nakts vidus un es cenšos sev iegalvot, ka tieši šis ir laiks, kad atvēries mana čakra un prezentācija taps!
Kā jau visiem esmu teikusi, esmu sajūsmā par lekcijām, un arī uzdevumi ir interesanti, tikai fakts tāds, ka tie ir jāpilda, kas mana slinkuma tipa cilvēkiem ir diezgan nevēlams process. Jau kādu stundu tā vietā, lai tiešām iedzinļinātos, kur ir weaknesses rakstā The Empowering Masculinity of British Heavy Metal, es pildu 'feisbuka' testiņus un uzjautrinu sevi ar to rezultātiem.
Es pieļauju, ka kursa biedri nav īsti sajūsmā, ja mani ieliek viņu grupā, jo jāatzīst es nepātzinu viņu mūzikas žurnālus vai festivālus, kā arī critical thinking analizēšanu nekad neesmu veikusi, tādēļ man tas viss iet lēnāk, un, kamēr viņi mētājas ar idejām savā starpā, es nokaunējusies klusēju, jo man nav ko teikt, vai, ja ir, man ir kauns to izteikt, jo ko gan es, latviešu 'skaistule' jēdzu. Protams, mani kursa biedri ir ļoti atsaucīgi un izpalīdzīgi, taču es nebeidzu domāt, ka tā ir viņu fake čaula! Lai gan labāk fake čaula, kas tēlo, ka viss ir ko es daru ir ok., nekā īstā seja, kas norāda, ka neko nesajēdzu un ieslēdz mani vēl dziļākos kompleksos! Tomēr dažkārt jūtos kā garīgi atpalikusi starp viņiem: "Vēlies man paradīt ko esi atradusi? es sarakstīšu power pointā! Jā, tas ko atradi ir labi!" grrr! Gan es viņiem visiem kādreiz pierādīšu, ka māku ne tikai labi skūpstīties un izskatīties, bet arī k-ko jēdzīgu izdarīt!
P.S. man laikam ir mizīgs pieradums pie Anitas. ir tikai pirmā diena ko viņa pavada Latvijā, taču es jau jūtos kā vientuļniece, kurai nav ar ko parunāt! iešu uztīt cigareti, ko, šeit dzīvojot, esmu tiešām samācījusies!
Comments 
22.-Nov-2009 09:49 am
Izlecu gandriiz no biksem, kad Anita vakar piezvaniija un pazinjoja, ka ir Riigaa. Vieniigais, ko Tev gribu tagad pateikt ir- Kaapec gan Tu nebrauci ar vinju :(
Cik noprotu, tas bija maaciibu deelj?!? Tad nu sanjemies un pieraadi, ka latvieshiu zeltene, kura ir iztureejusi avg, var iztureet visu ;) Un ceru arii no Tevis kaut kad sagaidiit shaadu zvanu ar negaidiitu pazinjojumu, ka esi Riigaa :*
p.s. atvaino par manu rakstiibu, datoram nogaajis shkjeersaam ar garumziimeem.
22.-Nov-2009 07:39 pm
jā, pārsteigums viņai sanāca... viņai gan ir īpaši mērķi kādēļ viņa devās uz latviju un taisnība, man ir mācību jūra. šī nedēļa ir grūtākā, pēc tam atkal uz laiku atslābums. :)
bet nesatraucies, arī no manis sagaidīsi tādu zvanu. :)
This page was loaded Maijs 7. 2024, 11:53 am GMT.