murkšķis
Marita ar vēlas pačīkstēt...
maniem... 
7.-Okt-2009 02:22 pm
chau! mums gan veeljoprojaam nav neta, bet k-kaada zinja jau man laikam ir jaadod. :) kaa man iet? nu juus tak mani paziistat... esmu gan slima, tomeer tas mani neatturees no ieshanas uz baaru ar kursa biedriem, jo taadas cenas, kaa shodien ir tikai treshdienaas, un tur ir laba muuzika. jaa, pagaajusho nedeelj Anitu meegjinaaja triis reizes no turienes izmest, abas dejojaam uz galdiem, un es nokritu pa trepeem (man bija zils dibens veselu nedeelju), tachu tur bija forshi! lielos vilcienos man liekas, jau esmu staastiijusi par to kur dziivoju ne? dziivojam 5 cilveeki - Es, Anita, Alise, Pulkit (perverss indietis, kuram ir cigaretes), Adeel (pakistaanis, vnk. jociigs). esmu domaajusi par to, ka vareetu juus, literaates te atvest. jums te patiktu. Soul cellar, ir prieksh mums. Savukaart, ar Tevi, Linda, mees parasti ietu uz Gobletu seedeet un plaapaat. :) Dziivojam itkaa biistamaa rajonaa, bet pashas neesam to izbaudiijushas. vieniigi stulbi, ka visapkaart ir Adzhas... (tiem, kas nezin, taa mees saucam visus to araabus, pakistaanjus, indieshus)... bet saakam jau pamazaam pierast.
Skola? hmm.. man liekas, Anita taadu neapmeklee, ja nu vieniigi, lai ieietu internetaa. :p bet man patiik manas lekcijas. klausamies stundaas muuziku, un ne jau klasisko, bet Mobiju, linkin park, Frank Sinatra utt. analzieejam dziesmas, runaajam par vinju ienaakumiem un ierakstu studijaam. :) tas ir supperiigi! muuzika man tieshaam patiik. protams, ir vairaakas garlaiciigas lekcijas, un ir daudz pretiigu uzdevumu, kurus ir veel gruutaak izpildiit, ja neesi Anglietis, jo nepaarzinu vinju record labelus vai shovu X factor, kas laikam ir baaaigi slavenais. :) toties lektori pashi speeleejushi visaadaas grupaas, gan metaala, gan roka. tas pat satuvina un uzjunda veel lielaaku interesi vinju teiktajaa. :)
ja godiigi, Latvija man nepietruukst tik ljoti, jo iedomaajos, ka lekcijas tur tieshaam nav man! bet pietruukst manu draugu, pietruukst sarunas ar jums un smiekliigo vakaru! es tieshaam ceru, ka vienu dienu vareeshu juus uznjemt savaa maajaa.... un jaa.. gaidiet blogu ierakstus! ;)
piemiiliigaa, man leikas tu paaraak sen to neesi dzirdeejusi, taadeelj teikshu iisi - Piemiiliigi debilaa! :)
rakstiet daudz, lai varu lasiit kaa iet jums. :)
P.S. samaaciijam maniem kursa biedriem latvieshu valodu. tagad vinji visu laiku saka: Priekaa! Man pohuj! Idiots! First floor (runaaju ar Anitu pa telefonu latviski un teicu, lai iet, kur uzraksts first floor, taa nu vinji ir laimiigi, ka latvijaa arii ir first floor).... njaa... pagaidaam viss no manis! :)
Comments 
7.-Okt-2009 07:18 pm
"Anglietis"-??? wtf Literāt? :D

Katrā ziņā mēs jau vakar kalām plānus kad mums labāk braukt ciemos. Tā ka varam arī negaidītas vienu dienu uzkrist uz galvas :D
Prieks, ka Tev labi iet. Un...nu jā, aiii, buča. :*
7.-Okt-2009 09:16 pm
Priecājos.
This page was loaded Maijs 7. 2024, 5:16 pm GMT.