09 August 2013 @ 10:41 pm
Kāzas - ir ieteikumi?  
Varbūt esat bijuši kāzās, un kāda no to aktivitātēm/niansēm ir īpaši "iekritusi sirdī"? Varbūt esat izdomājuši kaut ko super-foršu savām kāzām, vai varbūt tas jau ir piedzīvots? Ja tā, palīdziet vedējai, lai kādam skaistam pārim svētki izdotas patiesi pasakaini! :)
 
 
( Post a new comment )
[info]susure on August 9th, 2013 - 10:56 pm
Man ļoti patika mičošana mūsu kāzās.
Iekšā, tumšā telpā uz zemes bija aplis no svecītēm.
Saīsinot- līgavai un līgainim bija jāsaka kāpēc precības ir SLIKTA doma un pēc tam kāpēc laba.
Līgavas māte ieveda līgavu aplī un teica gudrus vārdus.

Mums bija jāizvēlas 5 pāri no kuriem gribētu ko mācīties un šie pāri jānosauc. Katrs pāris dalījās savos padomos un atbildēja uz mūsu jautājumu. Piemēram- no viena gribējām mācīties spēju nepazaudēt sevi un tad viņi stāstīja kā to panāk. Pirms tam viņi paņēma garas lentes 1 galu un mēs otru galu. Tā visi pāri. Pēc tam viņi apgāja mums apkārt apsienot lentes ap roku. Vedējmāte lentas norāva pēc tam nost sakot "lai piepildās".

Kas vēl ļoti ļoti patika. Gan ne attiecībā uz vedējiem, bet uz fotogrāfu. Mums fotogrāfe safočēja VISUS, atsevišķās fotosesijās. Kamēr notika ēšana, visus pa vienam vai grupās aizveda uz mazu telpu, ar gaismām un lika uzrakstīt vēlējumu mums. Attiecīgi mēs tikām pie "viesu grāmatas" bildēs un viesi tika pie individuālām fotosesijas bildēm.
(Reply) (Thread) (Link)
minikin: Amēlija[info]minikin on October 3rd, 2013 - 05:55 pm
Mīļš paldies Tev! Visā tajā steigā pat nepaspēju tik "daudz", kā "paldies!" pateikt...
(Reply) (Parent) (Link)