minija - [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[2. Maijs 2007|20:09]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Plāns man bija labais. No darba iebraucu Alfā nopērku plānotāju un braucu uz mājām skatīties "Greja anatomiju", bet patiesība bija savādāka.
Darba dienas beigas ieeju pie vadības kabinetā lai parrunātu par ārsta apmeklējumu, kad viss ir sarunāts man jautā. Tu draugos esi? Es atbildu noliedzoši. Tu redzēju ko uzrakstīja Kristaps (nu mans "jaukais darba kolēģis", ja nu kāds vēl nezin) Jautājuma intonācija ir nojaušams satraukums. Tālāk seko Es tev parādīšu, es pa to laiku jautāju vai kaut kas par mani? Nē, nav par tevi, bet no viņa nekad nebūtu to gaidījuši. (Ja nu kādam ir vēlēšanās, tad Jūs jau ziniet, kur meklēt vien ceļu norādīšu, meklējiet dienasgrāmatas nodalījumā).
Nu es izlasu. Mēģinu vilkt kaut kādas paralēles ar sevi, bet nezidodas, nākam pie secinājuma, ka tas nav viņa rakstītais un stāstam nav nobeiguma.
Tālāk seko teksts par to ka 7.maijā man būs jādodas atpakaļ uz kabinetu, kur sēž mans "jaukais darba kolēģis" un stundu runājam par to kā šo lietu atrisināt, lai visas puses būtu mierā. Termiņš divi mēneši, kad viņš varētu iet uz citu kabinetu, bet es labi ja spēšu izturēt nedēļu.
Vienošanās tika panākta, ja nākamo nedēļu nespēšu izturēt un mani nervi neizturēs (manas prognozes tas var jau būt pirmdienā), tad iejaucas vadība un piektdien runā, jo es nebūšu darbā un viņš, lai pa brīvdienām pārdomā un nomierinās un es kļūstu "mobīla=ceļojoša" meitene, kas mainīs darba vietas un sēdēs pie citiem darba kolēģu galdiem, kas būs komandējumos.
No darba izbraucu ap 18.00, tad mājās, jo izrādās, ka tētam arī ir jāiepērkas Alfā. Izrādās, ka Alfā nav to plānotāju, kur lai tagad viņu nopērk?
Un mājās biju ap 20.00 un tā es paskatījos "Greja anatomiju"!!!!
linkGribi pateikt kaut ko?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:2. Maijs 2007 - 20:30
(Link)
pag, kaa to personaazhu var atrast? :) es aizmirsu :(((
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:2. Maijs 2007 - 20:55
(Link)
atradu.. bet nesapratu, kur ir saals.. laikam esmu blonda....
[User Picture]
From:[info]minija
Date:2. Maijs 2007 - 21:03
(Link)
Es jau ar esmu blonda :)) jeb kā man tagad saka tevi ar maģistra grādu nevar saprast un tu nesaproti tos, kam nav maģistra grāds
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:2. Maijs 2007 - 21:35
(Link)
:))))))))))))))