minija - Domas par kurām domājot es ļoti apjūku [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Domas par kurām domājot es ļoti apjūku [17. Feb 2007|20:36]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Šī mirkļa mūzika |A-studio "Ti i Ja"]

Piektdien piezvanīja no jaunās potenciālas darba vietas. Nevaru, gan tik perfekti citēt, kā iepriekš, bet jautājumu vairāk kā atbildes.
Ar lielām pūlēm "izvilku", ka esmu konkursu izturējusi, un saruna ar vadību būs par piedāvāto algu, kad varu uzsākt darbu utt.
(Pie katra "es nesaprotu" man gribas kliegt :000000000 AAAAAAAAAAAAAAA)
Es nesaprotu, kā valsts iestāde tā var darīt, ka zvana un pasaka, ka vadība vēlas ar mani tikties, bet nepasaka kapēc?
Mana uztverē un es pati esmu zvanījusi un teikusi, ka "apsveicu, Jūs esat izturējusi konkursu" un tad vienojusies par laiku, kad var atnākt un apspriest detaļas, bet kad man pēc piecu minūši sarunas izdodas to uzzināt-izvilkt. Es to nesaprotu!
Es nesaprotu, kas tie ir pa tekstiem no Kristama mutes (Kristaps (K) šeit cibā, jau ir bijis pieminēts), ja Jūs tik agresīvi runāsiet ar vadību, tad Jūs nepieņems un vadībai tas nepatīk!!!!! Nezunu kura mirklī viņš izdomāja, ka runāju es agresīvi?
Es nesaprotu, ka man vēl tikai potenciālajam darbiniekam pasaka, ka vadība savus uzdevumus un mutiskos rīkojums darbiniekiem uzdod caur padomnieku un IT nodaļas vadītaju (tas ir caur K), kā arī jebkurš no iestādes darbiniekiem var otram uzdot uzdevumu vai mutisku rīkojumu? Es gadu neesmu strādājusi valsts pārvaldē- tas tagad tā notiek? Tā ir jaunākā mode? Hierarhijas princips un vadības pincips vairs nedarbojas? Es to K teikumu sapratu šādi. Ienāk apkopēja un man pasaka (pavēles formā), ka viņai ir vajadzīgs iekšējais noteikums par to kā grīdas mazgāt, ja nav tad viņa nemazgā!!! (uzrakstīju asi, bet galvenais tā doma).
Es nesaprotu, ka man pasaka, ka "mums nepatīk lecīgie! un kas strīdās!" es gan uzskatu, ka neizrādīju nekādas pazīmes, ka es tāda būtu.
Es nesaprotu, ka man zvana un runā ar mani, tā ka es būtu viņa protežē!?
Es nesaprotu, ka sarunas laikā ar mani flirtē, ka jautā vai mēs runājam ar Tu vai Jūs? Es uzskatu, ka es neesmu ar nevienu vārdu, žestu devusi tam "tirliņam" iemeslu domāt un mani uzskatīt kā vieglas uzmanības meiteni!!!!!! un teikt vairākas reizes, ka ir ieinteresēts, lai es tur strādatu, bet vistrakākais man šobrīd liekas, ka es pēc vēl piecām minūtēm sarunas uzzinu, ka mana potenciālā darba vieta būs vienā kabinetā ar viņu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es tagad galīgi nezinu ko man darīt? Gribas iet tur strādāt, jo redzu ka savas zināšanas tur varu iegultīt, bet iepriekš rakstītais mani pamatīgi mulsina!
Es nezinu ko man darīt?

Ja vien būtu trauks vai spogulis, kurā redzētu, kas mani nākotnē sagaida, labprāt paskatītos!!!!!!!!!!!!!!
Man vajag kādu gudru cilvēku ar kuru parrunāt!!!!!!!!!!!!!! Rīt jāpiezvana Mārai. Varbūt tad būs kāda skairdība?!
linkGribi pateikt kaut ko?

Comments:
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:19. Februāris 2007 - 11:29
(Link)
izklausaas diezgan pabaisi... :(
i nezinu, ko lai iesaku..
[User Picture]
From:[info]minija
Date:19. Februāris 2007 - 11:45
(Link)
Varbūt man šobrīd emocijas valda pār prātu un man būtu nepieciešams atdalīt divas lietas 1-darbs 2- "tirlinš".
Šodien pat dodoties uz savu darbu domāju par vienu, nevis par to - kāds būs jaunais darbs, bet gan vai spēšu "sadzīvot" ar to "tirliņu" un visu laiku cenšos saprast un iejusties tā "tirliņa" ādā, kapēc viņš tā rīkojas, nu ne jau tāpēc, ka es viņam patiktu ir kaut kāds "slēptais akmens", ko es nespēju atrast. Zinu to, ka konkursa pēdējā kārtā bija trīs kandidāti es un vēl divi studenti. Sāku domāt, ka varbūt, viens no studentiem ir bijis tuva paziņa kādam no "galvenajiem" un tas "tirliņam" nav paticis. Visas brīvdienas (un joprojām) domāju kāpēc tāda labvēlība pret mani? Tādi padomi, kā ar vadību runāt, kādam ir jābūt sarunas tonim, ka jāierodas kādas 5 min pirms sarunas!
[User Picture]
From:[info]f_g
Date:19. Februāris 2007 - 13:12
(Link)
nuu.. varbuut jauneklim visai savtiigas taas domas :D
[User Picture]
From:[info]minija
Date:19. Februāris 2007 - 13:15
(Link)
Viņš nu nemaz nav jaunēklis, bet gan vīrietis tas tā, bet kādas ir tās savtīgās domas?