mind_unit - Par rūpēm. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par rūpēm. [26. Feb 2021|13:53]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Dārgie pīpētāji un dzērāji - apsveicu! No nākamā mēneša, atkal, tiek paaugstināts akcīzes nodoklis. PVN kopā ar akcīzi sastāda aptuveni pusi no stiprā alko pudeles cenas. Un katru reizi kad kāds sūda ierēdnis jums stāsta, ka akcīzes nodokļa celšana ir viens no veidiem kā cīnīties ar alkoholismu, smēķēšanu un citām sliktām lietām ar to saistītām, iespļaujiet tam ierēdnim sejā. Vienīgais, kas viņus interesē, ir budžeta ienākumi un dažu lobistu intereses. Pie tam daži labi no šiem lobistiem ir tieši tie cilvēki, kuri tur Voldiņa un Ļohas netīrās naudas maciņus. Tie ir cilvēki, kas ir līdzvainīgi cilvēktiesību pārkāpumos kaimiņvalstīs, par kuriem no tribīnes runājot mūsu politiķi ir tik ļoti "norūpējušies".
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]gnidrologs
Date:26. Februāris 2021 - 15:20
(Link)
Jāpērk tikai kontrabanda un kandža (vai pašam jātaisa). Vienīgā huiņa, ka pati kontra arī seko līdzi "tirgus cenām" un dēļ šīm akcīzēm savas zagtās cigaretes paceļ dārgākas. Plebs vienmēr zaudē.

Anyhow, es nevaru saprast vai eiropas tautas vispār vēl ir spējīgas sacelties pret varturu bezpriģeliem. Tā jau ir, ka vienmēr ciešas ilgi un vajag kādu ārēju piekto kolonnu, kas taisa revolūcijas, bet dažreiz tomēr notiek dumpji tķiri lokāli. Imo sen jau vajag sākt iebiedēt šos varturus ar ļoti konkrētām metodēm un beigt naivi cerēt uz "demokrātisko procesu". Democracy is a sham to keep sheeple docile.