mind_unit - Par reperīšiem. [entries|archive|friends|userinfo]
mind_unit

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par reperīšiem. [12. Feb 2021|08:20]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Viena no manām draudzenītēm reiz izmeta, ka manī esot daudz krieviskā. Ir mani pārsteidza, ir pati sev uzreiz mēlē iekoda. Tagad dīkstāvē daudz laika pavadu klausoties podkāstus un skatoties YT krievu valodā. Lasu TG kanālus krievu valodā. Pat krievu cibu (ЖЖ) sāku lasīt! Pieķēru sevi, ka jau domāju krieviski! Mēģināju kaut ko atrast dzimtajā valodā. Dies' pas'!!! Kivča un Džilindžera ķēmošanās bija labākais ko uzraku, pārlāpstojot visādus atkritumus vietējo reperīšu un sektantu čupā. Varbūt kāds var kaut ko ieteikt? Par politiku, ekonomiku, veselību, kultūru, intervijas, apskatus.. Jebko - lai tikai normālā kvalitātē! Jebkurā no bezmaksas platformām! Ar kvalitāti es nedomāju smuku bildīti 8k, vai ļoti dārgu mikrofonu runātājam pie sejas. Es vairāk par saturu un attieksmi.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:12. Februāris 2021 - 22:30
(Link)
https://ugunsskola.lv/category/dzivot-labak/
Man ļoti patika saruna ar Zani Daudziņu un citā sadaļā ar Kristīni Balodi, tur vispār ir ļoti daudz ar ārstiem, sportistiem, alpīnisti
Indulim Paičam šobrīd esot vairāki video, manuprāt FB kur lasa literatūras fragmentu un pēc tam pārdomas, man ieteica, nav bijis laika.
LU Open Minded ir arī bezmaksas lekciju kursi dažādi, es gribu par fiziku un astronomiju.