Gribēju slēpti atklāti, bet...

Post a comment

Atkal ir vasara aizgājusi. Atkal kaut kas jāieraksta.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Nu re. Gads apkārt. Un es esmu kopā ar P. vairāk nekā jebkad agrāk un vairāk nekā ar jebkuru savā dzīvē. Un joprojām starp mums ir attālums. Bet viņš ir tuvākais cilvēks kāds man jebkad ir bijis. Ir tik... daudz.

Bija pagājušajā rudenī R. Principā es pati visu palaidu, jo nebija kaut kā. Tagad gribētu atjaunot kontaktu, pat vienā lielā reibumā esot to netīšām izdarīju. Es jau galīgā pālī, viņš gāja garām, es pamanīju, uzrakstīju ziņu, viņš atnāca. Bet tad es pamodos skaidrā un vairs nezināju, ko atbildēt, ko teikt un neuzrakstīju vairs neko. Bet nebūtu arī vairs nekā tāda. Viņam ar draudzeni ir beidzies poly variants cik sapratu. Varbūt pat labi, būtu bijis grūti un sarežģīti, ja es vēl būtu tur pa vidu. Taču gribu viņu kā cilvēku nevis kā mīļāko satikt. Jo tomēr foršs kaut kas viņam bija.

Gribu mīļāko Rīgā. Bet neesmu spējīga šobrīd, pašai savi tarakāni jādresē. Turklāt cilvēki nogurdina un satrauc. Ir viens potenciāli jauks variants, krievu A, bet komunikācija neiet un tā ir tīri mana vaina man tā šķiet. Tarakāni nedresēti.

Ar T. tagad ir cauri un galīgi tā, ka nelaidīšu vairs tuvumā. Krāpa viņš savu draudzeni ar mani. Tāda galīgi nebija mūsu noruna. Tad norāve melno periodu un nez ko tur, mani nobloķēja. Kaut kad zvanīja un gribēja atkal komunicēt. Savā asajā tonī nolasīju morāli/sabļāvu gandrīz. Izrādīju sapratni arī, bet vairāk kļūdas netiks piedotas. Īstenībā stulbi no manas puses, viņš 13. gada vasarā man deva kārtīgu grūdienu manas nestabilitātes virzienā. Ē. vispār noteica "man viņš nepatīk" un īsti neatbalstīja manu otreizēju ielaišanos ar viņu. Tagad atraugojis mani Facebook, tas laikam nozīmē, ka no viņa puses ar viss cauri, ja? :D

Ir arī pasens apdeits par S. Nobloķējis mani visur. Man par šo nenormāli rēka nāk. Iesmejam, ka baigais bāba. :)
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba