Gribēju slēpti atklāti, bet...

Post a comment

Fucking long distance

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja ar S. ieturēju distanci ļoti vienkārši un dabiski, turklāt ar nodomu, tad... ar P. esmu iebraukusi auzās. Pirmām kārtām paķēra jau no sākuma un komunikācija pat... aizgāja ļoti raita. Kā es to pati raksturoju - it happens to me never. Ē. arī bija šokā, jo pat viņa ir gaidījusi atbildi no manis nedēļu. Un, un, un... viņš ir cilvēks, kurš komunicē daudz un brīvi, un ikdienišķi. Man ir grūti novilkt robežas, cik ļoti es pieķeros, aizraujos un... khemiemīlos.

Un nevar noliegt, esmu uzķērusies uz viņa kinky daļas. Oh, viņš ir tik... ļauns. ^_^ Un dzīvē, protams, tas uz ko vienmēr pavelkos - smart&kind. Kājas ļimst no šādas kombinācijas! Vēl tik pavilkt ārā viņa agresivitāti... Oh, oh, oh...

Bet starp mums ir 300km un tie pat nav vienīgie ierobežojumi. Nu kāpēc? Nu kāpēc viņš nevarēja būt no Rīgas! (Fun fact - viņš ir dzīvojis Rīgā). Nav vienkārši ar laikiem, bet uz vienu dienu viņu augustā sastapšu gan. Vismaz. Pēc tam... Ziemassvētkos? Nu lab, gan jau kaut ko pa vidam ar izdosies iespraukt.Varbūt. Eh... Viss ir slikti. Bū!

Būtu viss daudz vienkāršāk, ja man arī būtu partneris Rīgā. Tā ir liela nevienlīdzība mūsu starpā. Protams, ja arī es atrastu normālu partneri Rīgā, tas nenozīmē, ka viss nokārtotos, iespējams viņš nebūtu ok ar poly lietām. Nu jā, bet es gribu kādu, ar kuru spēlēties, tad samīļoties un aizmigt reizē. Biežāk kā vienu dienu mēnesī.
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba