Gribēju slēpti atklāti, bet...

Post a comment

Atkal vasara. Atkal kaut kas jāieraksta.

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
A. ir aizbraucis prom. Nu tā pavisam. Eh, un tieši pēdējie mēneši bija tik forši. Bet arī, varbūt es sāku iesūnot kopā ar viņu. Pagāja pāris mēneši, kamēr atkal pieradu pie vienatnes. Bet tagad ir jauna iedvesma.

Saciemojos Jāņu nedēļas nogalē pie P. Nu nepatīk, ka man uzbāžās, bet nu tas tāds sīkums. Vīrieši. <_< Kopumā forši, seksīgi, kinky un mīļi. Patīkami arī, ka nenozūd pēc tam. Un vispār es esmu vairāk submisīva kā sākotnēji domāju.

Atskatoties uz iepriekšējo ierakstu - sajūsma par M. bija īsa. Nu nav vajadzīgs man tikai sekss. Meh. Emociju pietrūka. Sūdīgi, ja fiziskā pievilcība man uz cilvēkiem tik vāja.

Ar S. viss cauri. Nu labi vien ir, long distance ir muļķīgs (khem, khem, un P. tagad?), it īpaši, ja man pārmet, ka es par maz komunicējot. Jā, jo principā es esmu pacietīga un katru nedēļu nesāku saraksti ar "Čau, kad būsi Rīgā?". Un man šķiet, ka viņam vajag, lai viņā samīlās. Zinu, ka iepriekšējām meitenēm jau tāda problēma bija. Jā, fuck! Es ieturēju distanci! Man to nevajadzēja. Pf! Un tad vēl komunicēt par problēmām negrib, tikai tad, kad piespiežu, bet tad jau secinājumi izdarīti un apvainojušās bābas pozīcija ieņemta. Žēl, foršs sadists un labs sējējs. Bet es domāju, ka viņš ir poly. Bet ja nav ne spējas komunicēt, ne normālas uztveres, ka gribu ar citiem spēlēties (settings nav svarīgi), tad šādu bābas attieksmi man dzīvē toč nevajag.

Iedvesmas momentā pabakstīju arī T. Kamēr mazliet alus ribās, aicina ciemos (atteicu), bet kad tiešā tekstā jautāju, vai viņš ko vēlas, atbilde ir, ka fiziskas vaļības ar mani negrib. o_0 Tieši fiziskas vaļības es gribēju, bet ne tikai. Eh, žēl, bet nu labi. Varbūt tā pat labāk.

Bet tagad man ir nenodefinētās attiecības ar Ē. Mazliet pietrūkst viņas, pēdējā laikā viņai bija daudz darbu. Bet ir tik forši un mīļi. ^_^
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.
Powered by Sviesta Ciba