miera_lapsa [userpic]

.

May 28th, 2009 (09:03 pm)

Mācies no visa ko dzīve piedāvā! Netulko mācībstundas subjektīvi, nenocietinies. Tā ir tava izvēle - dzīvot vai nedzīvot pašas "cietumā".

.....

Kaut kā bieži sanāk apbrīot cilvēkus. un es pat biju piemirsusi ka man ir pašai savas autoritātes. Ziniet, tas patiešām ir jocīgi.. mazliet bērnišķīgi. bet ir tādi kuriem arī man gribētos līdzināties. no latviešu slavenbām tas ir Haralds Burkovskis, ar savu šarmu, savu labo enerģētiku un pozitīvo domāšanu, filozofēšanu, modes mākslniece Šeila, kura dzīvo mierā un harmonijā ar sevi, nelieto uzturā gaļu, alkoholu, mīl sevi un apkārtējos, dzīvo veselīgi bet nemoca sevi ar muļķībām un kurai manu prāt brīvākā/patiesākā izturēšanās no visiem latvijā pazīstamiem ļaudīm.. un gan jau ka vēl ir tādi. piemēram Olga Dreģe - gaišais cilvēks. un no vispārpasaulē zināmiem Dalai Lama. tur jau vairāk nevajadzetu būt jautājumiem par šo gudro cilvēku vai veco dvēseli.. nezinu kā būtu pareizāk..

nezinu. varbūt tas ir tikai apmāns ko dara mēdiji un televizija,radio, grāmatas, lai cilvēks noticētu tam kāds tas cilvēks ir.. patieshaam nezinu. bet vai tad tas ir slikti?!