miera_lapsa [userpic]

jūtos kā cilvēks regejā..

May 13th, 2009 (08:07 pm)
current song: hanni key - introduktion

hāhāhā. [īdz asarām] :) tiko atcerējos tādas lietas :) Ziniet, kā ir kad nāk virsū pavasara trakums?! :) ES MĪLU PAVASARA TRAKUMU, UN TIK UN TĀ VASARU NEVARU SAGAIDĪT :)

Drīz jau Limp Bizkit. nu vēl nedēļa.Madariņas tētis vedīs mūs 4trus, laikam... :) ātri jānoslēdz visi palikušie parādi pa divām dienām.(+ iespējams vēl 2 :)) :) Rīt Ģeogrāfijā, Fizikā, parīt vēsturē. :) un tasarī būs viss... [nu negribu skaitīt ekonomiku :D bet ja varēs tad to 1dien vai 2dien. :) ]

Man tuva draudzene atklāja par sevi ko tādu. (gan vecākiem, gan draugiem).. ko tādu... tik neparastu un nepierastu... Lāsma ir lesbiete. nē. es jau to nenosodu. man nav nekas pret to. :) tikai... neparasti... negadās bieži ko tādu par tuviem draugiem dzirdēt.. :) bet protams man savā ziņā arī prieks. :) viņa atradusi cilvēku ar kuru dalīties un kuru mīlēt. nu savu otro pusīti.. :) bet tas patiešām ir dīvaini. :) vasarā viņas braukšot uz vāciju :) dzīvot. strādāt. ... es jau vairs pat īsti nesaprotu kurš draugs uz kurieni :)

kādu laiciņu neesmu izgājusi paballēties.. un tā īsti arī nejūtu vajadzības.. sēžu mājās un mācos. vai arī tēloju ka mācos. :) Mīļais sēž kopā ar mani un patur rociņu. gan jau tas viss atmaksāsies 2x stiprāk. :) vasarā taču varēs paballēties :) izlaidumā taču varēs noraut jumtu.. :) tākā galvenais man šobrīd laikam ir mācības. arī mans puisis to uzsver un paldies viņam. paldies, ka viņš man palīdz un stimulē... žēl ka nevaru viņu stimulēt. pirms viņu atlaida, neviens viņam nedeva stimulu iet uz darbu,, bet gan veicināja darba neapmeklēšanu, kā viņš pats saka. un tagad es zinu ka viņam nav viegli... gribās parūpēties par visu pašam, bet tā īsti nesanāk. bet es jau mierinu tik un tā.. lai neuztraucās. pagaidām kkā pavelkam. mazliet īres nomaksāju. labi ka man tik saprotoši vecāki. :) palīdz kā vien var.. :) un man prieks ka ka mārtiņa ģimenei nav nekas pret mani, un ka mana ģimene tik labi pieņem viņu :)

gribās satikt mazo Amandiņu. sen neesmu satikusi. pēdējo reiz laikam 7dien tikāmies.. :) un tad vēl Agne šo 5dien brauc uz Rīgu. pavisam. šodien diemžēl gan netikšos ar viņu jo jāmācās... ar fiziku nav nekāda joka lieta.. :) bet 20.05 gan tiksimies rīgā :)

ziniet, es jūtos kā cilvēks regejā.. :)

Čillkōrs :)