miera_lapsa [userpic]

"Kāds ir saminis manu mandarīnu"

December 8th, 2008 (01:15 am)
current mood:
good
good

šī nedēļas nogale bija tas kas man bija vajadzīgs. lai arī tajā pašā laikā saprotu ka bija jāmācās un tomēr. neko nenožēloju :)
5dien vienkārši neko nedarīju, čiloju dīvānā, skatījos Hariju Poteru [neko citu nerādija pie omītes], lasīju žurnālus un devos gulēt. čučēju līdz 12.30 [jā. es beidzot gulēju!] kāds tas ir miers!

No rīta ielūkojos telefonā, un naktī bija zvanījis kāds ļoti sen neredzēts un foršs cilvēks, bija zvanījis Ivars, un lāsma, un vēl kaut kas. bet vislielākais pārsteigums bija par Martu. Viņa bija pilsētā!
Satikāmies.iedzērām fp tēju, meklējām kādu cilvēku bet nejauši uzskrējām virsū pavisam citiem. Un tā Ballīte!!!!!!!! Tā foršā ballīte. neaizvēru ne acis. tikai tagad ballīte beidzās. TIKAI TAGAD! man pazudusi svētdiena, jo saplūda ar sesdienu, bet kāda starpība? :)
Pie brāļa bijām, tur viņš atstāja sava mitekļa atslēgu, izēdām mājas viņam [nu es ceru ka viņš nedusmosies :)], nauris atplīsa uz 7h [no 20.00 - 03.00] marta čučēja no 03.00 - 8.30 a man gulēt neļāva neviens. :) un tomēr tāds prieks. jo es šodienā par spīti visam vismaz dienas sākumā biju visaktīvākā :D [nu dienas beigās man vienkārši alus vēderā daudz bija :)]runājām. daudz runājām 3atā. tad kamēr martiņš čučēja, uztinām kāsīti. izdomājām dažus street logo projektiņus. tad devāmies pie manīm 3atā. paēdām. devāmies tālāk. iedzērām alēnus. kļuvu par mācekli, ar visām vārdumaiņām. joprojām mācekļa aprocīte man ir ap roku. Rīt 14.00 man zvanīs. jāiet kaut kur tālāk. atklāju daudzus melus, sasmējos, piedzēros, izbraukājāmies ar mašīnu, puiši atveda mājās mani [tad marta aizbrauca uz rīgu atpakaļ], pamodos, atnāca lāsma, atkal zvanīja, gāju laukā, aizbraucām uz nīcu lai uzpīpētu un frāze: "cikos rīt beidzas skola? sensejam atkal jāmāca savs māceklis" :)

šīs nogales labākās frāzes un atslēgas vārdi:
"Man ir slikti. (Kas tev noticies?) es pārēdos un izdzēru 1pudeli martini, ko man darīt?" :) [šis uzjautrināja daudzus :D bet ne sliktā nozīmē]
"Kāds ir saminis manu mandarīnu"
"Cilvēkam nepiestāv domāt"
"Rūtiņlapas kāsis"
"Es klausos RnB, Hiphopu un Repu, mīļākā grupa Black Eyed Peas" vai arī "Cik pulkstens? Iedosi nummuriņu?" :D :D [šīs bija 6/7gadus vecas debīlas atmiņas]
"Caur sāpēm uz zvaigznēm" [sensejs iemācija :D]
"Martas renčuks un kamēr pie naura ciemojas Parisa, es vācu viņas suni"
"Igors neklausa!"
"boom"
un jā. šī diena bija neaprakstāma. [tas ir. divas dienas :)]

Comments

Posted by: lidmašīnīte ([info]fleetfox)
Posted at: December 8th, 2008, 08:06 am

skaistā un neaprakstāmā nereti trūkst. prieks par tevi

Posted by: miera_lapsa ([info]miera_lapsa)
Posted at: December 8th, 2008, 10:54 pm

un vislabāk ir tad, ja nebaidās baudīt mirkli, un zināt, ka drīz pienāks laiki, kad atkal nebūs emocionāli viegli, bet kamēr tas mirklis ir, un kamēr dzīve šķiet nodevīgi skaista, tās sajūtas ir jāķer. :)

2 Read Comments reply