miera_lapsa [userpic]

saule.

July 6th, 2008 (11:37 pm)
current song: Black Sabbath - Planet Caravan

Pasaulei ir vārds, zem kura tiek paslēpts viss, un arī pats paslēpties vari.vēl neesmu šo vārdu atklājusi, bet tas nenozīmē ka viņš nav..
Gribētos izlasīt uz ziņojuma dēlīša, kurš visiem būtu apskatāms: Tu kādam esi vajadzīgs, kāds ir tik pat vajadzīgs Tev, un kad jūs tiksieties, visa pasaule nodrebēs, debesis atdzims, un kāds jau būs pagatavojis debessmannā tikai jums...
Es nealkstu pēc mīlestības, vai citādām šādām lietām, bet man apnikusi vientulība.. Vientulība pie kuras esmu jau pieradusi.. Visvairāk man bail, no tā, ka nespēšu aiziet no tās. Un tas ir tik ļoti dīvaini.. Kāpēc man būtu jājūtas dīvaini vientuļai, ja apkārt ir tik daudz foršu cilvēku kuriem varētu atklāties?! Bet es nemāku nojaukt to mūri. Varbūt tā ir paranoja, ja liekas - līdz ko kādam pastāstīsi par tevi pasmiesies?! jo vienmēr jau pasmejas, bet nekas :) varbūt tā arī ir labāk.. jo es nejūtos skumji, esmu laimīga. vientuļa un laimīga..

ak. jā. man prieks, ka kāds cilvēks man atvainojās. pirmo reizi jutos tik labi, ka kāds jutās vainīgs par mani, par to, ka varētu bijis ko nodarījis. Bet visvairāk mani priecēja tas, ka šis cilvēks palika priecīgāks pēc tam kad paziņoju ka viss kārtībā :) [patiesībā, pirmais cilvēks manā mūžā kurš man atvainojas tā no sirds.. :)]

un jā. fontaine festival bija vērtīgs pasākums, cilvēki kas tur nebija, ir daudz zaudējuši, tā nebija nodzeršanās, tā bija apreibināšanās no mūzikas..un Jimmy Cliff.. no klifa visiem sirsniņā tāda laimīte. tad kad viņš uz skatuves nodarbojās ar "saules sveikšanu" jeb jogu. vienkārši tā enerģija. un tā prieka sajūta. un tas viss. cik ļoti pozitīvs tas cilvēks ir, un cik ļoti vajag saudzēt pasauli, un par to, ka mēs negribam vēlvienu vjietnamu un kariem nē.. nu tas viss.. liek smaidīt :) es pat sajutos tik labi, ka likās ka pasaulei problēmu var nebūt, ja vien visi spētu ieraudzīt gaismiņu un sadzīvot, necīnītos pēc bezjēdzīgas varas un naudas, bet mēģinātu nabadzīgos pabarot, un vājos aizstāvēt... mīlu regeju. :)

PEACE! V