Piektdiena, 11. Feb 2005, 09:56
[info]crescendo

Mans, kā sievietes viedoklis ir - tā bija sasodīta nekrietnība no šova vadītāju puses.

Viņas pat bija izdomājušas, kā to noorganizēt civilizēti (atceries? salozējušas kuras piecas ies pirmās utt) - bet šova vadītāji to izjauca, iedzenot viņas visas tajā telpā uzreiz. Tur nav nozīmes ne viņu dzimuma, ne viņu dzīves attieksmei ne kam citam - tikai tam, ka kleitas bija tikai 20. Varēja jau viņi vēl sadiskāk - iedot vispār teiksim, 15 kleitas un pateikt, ka tām, kurām nebūs - nebūs.

Starp citu, salīdzinot ar to, ko briti izdarīja IKEA atklāšanas laikā - tās sievietes vēl uzvedās diezgan civilizēti. Tu saki - ja viņu pamanīs tikai skaistas kleitas dēļ, vai tas ir to vērts?

Bet padomā reāli - viņas tur ir milzīgs bars - līdz ar to katrs sīkums, kas var palīdzēt izcelties ir no svara. Kleita nav galvenais - bet tas [b]ir[/b] svarīgi.

Cits stāsts, ka neviena no tām kleitām pati par sevi nebija nedz īpaši labāka, nedz sliktāka par pārējām... Labi, tās oranžās ar rozā apakšmalu it kā bija košākas - bet tās arī bija mugurā abām viskošākajām beibēm - līdz ar to grūti pateikt, vai tas bija kleitas efekts. Visgreznāk izskatījās viena no melnajām kleitām - bet tas vispār bija tikai valkātājas nopelns (augstā frizūra, pērļu auskari, atbilstoša stāja un skatiens.) - principā, tieši ieraugot viņu arī bija skaidrs - ka patiesībā jau neviena kleita nebija nedz labāka, nedz sliktāka par citām - bet kā tās sievietes to varēja zināt *pirms* tam?

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: