Sestdiena, 19. Jan 2008, 23:55
Dialogs #2

- Gribu atrast skolu, kur varētu mācīties aktiermākslu, vai vismaz ar spēcīgu ievirzi tajā. Ja nē, nākam gad iešu mācīties režiju vai kino un video operatora amatu, ja var to ta nosaukt. Ja vien atradīšu veidu kā dabūt naudu mācībam un dzīvošanai.
- Bet, vai ta ir perspektīva profesija
- Mani vairs neinteresē perspektīva, līdz šim esmu dzīvojis tikai perspektīvā un tadēļ ar nekur neesmu nonācis. Mani šobrīd perspektīva interesē tikai tik daudz kā to pareizi uzzīmēt uz papīra, kā to notvert kadrā lai radītu acij tīkamu atēlu. Bet tālumā paskatos tikai lai redzētu vai tur nav aiza vai tur nav briesmu, kas mani apdraud. Uzmetu arī aci tur lai turētu virzienu lai nenoietu no ta. Taču esmu es šeit un tagat un diezvai tas ko redzu talumā perspektīvā ir tas ko ieraudzīsu tur nonācis, diezvai mana acs var saskatīt tik sīkas detaļas, kas sarukušas ir tieši perspektīvas dēļ. Un ja sktīšos tikai perspektīvā tad tur jau ar nekad nenonakšu, tik jutīšu ka tas uz ko esmu gājis enam izgaist pazūd un tas ko redu jaunajā perspektīvā nav vairs tas ko velos. Un ko tad? Tad būs pa velu sākt saprast kur esmu un baudīt to kas ir. Esmu šeit un zinu, ko velos tagat!

Svētdiena, 20. Jan 2008, 00:29
[info]piiljuks

Tikai nekļūsti par vienu no tiem tur (lka studējot, ja izdomā tomēr), kas runā runāšanas pēc un tikai tāpēc, ka viņiem, lūk, jābūt par visu viedoklim, kā arī galvenais to izpaust jebkādā veidā, ne padomāt un paklusēt biežāk.

Svētdiena, 20. Jan 2008, 11:09
[info]mexican

Nebut nevelos, tads kljut. Un ja aiziesu uz LKA vai kadu citu skolu, tas nebut nenozime, ka man japienem samejo ramis un taja jaiesledz sevi, drizak tapat ka visur citur meginasu iekustinat tos, kas man skitis par akstiem :D

Svētdiena, 20. Jan 2008, 16:54
[info]piiljuks

Turēšu pie vārda, ja tu kk iestāsies! :P

Svētdiena, 20. Jan 2008, 17:46
[info]mexican

Ja ar to iestāšanos i kā i, nu pavisam neesmu drošs ka varēšu to - vesels kalns visadu lietu kas pretojas tam lai ietu macities uz pilnu slodzi...

Bet pie varda turi gan mani, man tikai vieglak bus, ja kads vel laiku pa laikam man atgadinas... ;)

Sestdiena, 8. Mar 2008, 19:23
[info]aizlidoja

kultūras koledžā var uz amatierteātra režiju.