([info]methodrone) wrote on April 8th, 2021 at 12:19 pm
Not so far fetched.

Man šķiet ir daudz 'paranormālā' pasaulē, un tas tieši ir jāsaista ar kristietību, jo kristietībai ir jāizskaidro visi pasaules/esības fenomeni, nevis kaut kādam atšķeltam okultismam vai pat trenty saientismam. Dabā ir savādi fenomeni, un Dievs to dabu radīja. Šis mani pēdējā laikā ļoti nodarbina..

Kāpēc enģeļi nav paranormāls fenomens, bet citplanētieši ir? Varbūt citplanētieši ir tas, ko cilvēki saprot ar eņģeļiem, jo gan eņģeļredzētāju, gan citplanētiešredzētāju stāsti izklausās ļoti līdzīgi - either benevolent or maleficient entities appearing and conveying messages. Labie citplanētieši - enģeļi, sliktie citplanētieši - dēmoni. Nu un tad ka viņi brauc ar kaut kadām gaisa mašīnām, kaut kā caur dimensijām ir jāceļo, un kas vispār konsekventi nodefinēs, kas ir 'dimensija' un kas ir 'eņģelis'. Tas viss kaut kā loģiski pārklājas un savienojas. Bībele ir totāli un ārkārtēji paranormāla, ar visādiem savādiem entities and happenings. Ir saprotami, ka cilvēki grib par to vairāk uzzināt, pat ja tas pašreiz nav nepieciešams, jo tas protams var būt bīstami nestabilai psihei. Protams gan, ja ir kristieības backgrounds, tad to vajag arī saukt un atpazīt caur kristietības terminiem un kontekstiem.

Tā ka man šķiet ir a grain of legit vai drīzāk a potential legit enough to pursue, ko viņi pēta. Bet tā, manuprāt, ir izklaide un distrakcija no esības at hand. Ja eņģelim tev būs kaut kas sakāms, viņš nāks, nav viņš jāstalkē.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: