([info]methodrone) wrote on March 1st, 2021 at 09:02 am
Omg, I cannot deal with Meghan and Harry. Viņi ir tik megamasīvi sisiji. Kā cilvēki var būt tik clueless par to, kas ir crownlife. Protams, ka tā ir loma, kas sūrīgi jāspēlē, upuris kas pašaizliedzīgi jānes. Kroņa dzīve nav priecīga un bezrūpīga esības idille ar daudz foršām mantām, bet gan drīzāk, kā tās gleznas uz kurām cilvēki skatās un apbrīnā nopūšas, bet paši gleznas tēli ir sastinguši un izslāpuši, un tādas pašas ir visas viņu mantas. Atliek tikai mazliet palūrēt The Crown, lai saprastu, ka viņi visi ir labi apģērbušies kalpi, buržujīgi cietumnieki, kas sāpīgi kavē laiku līdz nākamajai sāls maisu stibīšanai.

Es nezinu, uz ko tās meitenes un puiši, kas ieprecas kronī, domā ka parakstās vai neparakstās. Un tas ir tik neglīti un patētiski, ka viņi vienkārši nevar aiziet prom with no hard feelings, bet gan spļaudoties un gaudojot ar aizkautām acīm un neremdināmu aizvainojumu.

Viena dzīves patiesība ir visaptveroša.. ja cilvēks ir nožēlojams, viņš būs nožēlojams visur, bet ja cilvēkam ir patiesa esības apziņa, tad viņš izdzīvos dzīvi neskarts.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: