([info]methodrone) wrote on February 23rd, 2021 at 04:11 pm
Freedom Day
Vakar klausoties Borisa roadmap, mani teju pārņēma sašutums, ka kā ta tā tagadiņās visu vērs vaļā, papiņ!? Un reizē vienā datūmā, koa? Cilvēku tak būs pills, nu!? Nu kā tagadiņās tā, vai tas vispār ir iespējams? Savu mūžu neesu redzējis, pfa..! Kas Borisam prātiņš aizkūkojies, un kāpēc mazais Vitijs neko neprotestē? Varbūt šī ir tikai kārtējā shēma, kur cilvēkus maksimāli iejūsmināt, lai pēc tam viņu jūsmuliņus paņemtu un saberzzztu zem dubļaina, lietaina pavasara zābaka, jo tas ir kā mūsu neveselīgā jo-jo lokdaunu dinamika tagadiņās strādā..

Bet nē.. šī cerībiņa ir for reals. Jo ja tās vakcīnas tik labi strādā kā viņi saka, tad es neredzu loģiskas dabas pretenzijas par tik ķecerīgi, āriš-ķī-gi vaļīgu plāniņu!

Šorīt pa saulīti gāju uz darbiņu atkal atbilēt savus iknedēļas divus ī-meilus, un man pat bija mazliet klusi gavilējoša apjausma, ka šis varētu kļūt par trendu, un ka reāli reāli bruv, tuvākajā nākotnē man atkal būs darbs uz kuru var iet un kur ir Cilvēki.. un notiek lietas. Pēc darba es tik ļoti saulē sapsihojos, ka nogāju 16 000 soļus kājām uz mājām, pa ceļām izdzerot vistas zupu no Pret un apēdot mandeļu-šokolādes kruasāno no Gails, virpinoties pa pilsētas centra ieliņām maniakāli boķējot skatlogos, gandarīti transcendējot skatu māju jumtos.

Pilsēta ir kā ceriņa pupmuriņš, kas nu tik tūlīt ziedēs un smaržos!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: