([info]methodrone) wrote on December 4th, 2020 at 02:41 pm
Varbūt es esmu psihopāts.
Kā atgūt dzīvē degsmi?

Mani senāk interesēja lietas, bet tagad, kad es jau mazliet zinu par visu, man tas vairs neinteresē. Jēzus, apziņa, literatūra, daba, mīlestība, psiholoģija, ēdiens, filmas.. visas šīs lietas ir paredzamas un un mazliet pelēcīgas.

Man tagad ir tik daudz brīva laika, bet man nav motivācijas ne interesantu hobiju darīšanai, ne domāšanai par jaunām karjeras iespējām. Es negribu lasīt Junga grāmatu, jo es jau zinu, ka psihe ir arhetipiski noslēpumaina un cilvēki dara lietas, kas ir psihas bet parastas reizē. Es negribu iet pie dabas, jo tā vienmēr ir vienāda un paredzama katru gadu. Es negribu apcerēt Jēzu, jo viņam tāpat ar cilvēku nav nekā kopīga. Mīlestība lēnām plūst uz priekšu, bez manas līdzdalības. Filmas visas ir vienādas, esentially. Varbūt ēdiens.. dārzeņi nereti mani iepriecina, varbūt viss nav zaudēts.

Jā, es iešu ārā, lai arī ir jau auksts, slapjš mijkrēslis. Un spožā veikalā pirkšu pastinaku, bieti, burkānu, kartupeli un puķkāpostu. Tad es viņus cepšu krāsnī, īpašā mērcē. Tikmēr uz plīts es taisīšu gulašu. Māja smaržos.. tādējādi mans morālais tukšums pildīsies ar gulaša smaržu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: