([info]methodrone) wrote on July 16th, 2019 at 11:08 am
Vakar bija realjnij diivains moments, kaa rezultaataa varbuut apstiprinaas (bet luudzu Dievinj, cerams nee) manas aizdomas, ka mees abi esam inficeejushies ar ne pashu dzidraako miilestiibu. Vinjam bija wackest darba diena, kaa rezultaataa vinjsh bija savaads un friikautots un stresains un shook un distrakteets. Mees paeedaam garneles ar ananaasiem, un kameer es lasiiju Riigas Laiku vinjsh speeleeja video-speeli lai nomierinaatos. Tad es vienaa briidii aizgaaju uz guljamistabu, lai vareetu netrauceeti urbties Pjatigorska pretenciozajaa viedoklii par Tarkovski. Peec kaadas pusstundas vinjsh atnaaca un prasiija vai naakshu ar vinju staidzinaat suni un uz kaadu alu, bet bija jau paveels, so es teicu, ka ir jau paveels un turpinaaju lasiit. Shajos briizhos, kad paarnjem kaut uz briisninju nevajadziigas shkjirshanaas prospekts, man sirdii vienmeer iesmildz skaudrs saapju duuriens. Vinjsh pateica, ka okei un saaka klusi gjeerbties lai ietu. Bet pa starpai klausoties Pjatigorskii man piezagaas besis, cik nesakariigi ir, ka mans viirietis naktii ies blandiities pa krogiem, kameer es klausos kaa kaut kaads lohs nodirsh Tarkovski. Es vinjam prasiiju, vai vinjsh tomeer labaak negrib pastaidzinaat suni, nopirkt paaris alus un naakt maajaas pie manis, citaadaak, es laikam vienkaarshi ieieshu dushaa un ieshu guleet? Un tad es sajutu, ka varbuut arii vinjam iesmildzaas skaudrs saapju duuriens, jo vinjsh kaa nobeedaajies suniitis pateica, ka ja es nenaakshu tad vinjsh tikai pastaidzinaas suni un naaks maajaas. Mees vairaakus briizhus cieshi apskaavushies guleejaam gultaa un vinjsh man staastiija, kaa negrib nekur iet bez manis, kameer vinjam kljuva sarkana seja un mazliet glaazhainas, teju asaru acis. Kas mani noshokeeja, jo nekad taadu vinju nebiju redzeejusi!

Peec tam vinjsh man pastaastiija, ka shii diena bija debiila un vinjsh ljoti negribeeja viens pats iet uz krogu un tur buut viens pats vienatnee, un triis reizes pateica paldies, ka es tomeer aizgaaju liidzi pastaigaaties, kameer es vinjam turpinaaju neatlaidiigi glaudiit muguru un deninjus.

Man ir sajuuta, ka vai nu shis ir mana astrologa Ginta "satiksies kaa divi balodiishi, nodziivos kaa viens aaboliitis" vai arii shis viss beigsies asaraas.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: