([info]methodrone) wrote on July 28th, 2017 at 05:31 pm
Vou, paldies par garum garo komentāru.

Bet nu nedomāju es tik muļķīgi, kā tu pasniedz..

Vienkārshi, kad es aizdomājos par Jehoviešiem, un kāpēc viņu ideālā dzīve šķiet tikai ar kreklu mugurā un neko citu zvilnēt parkā, ēdot augļus un mīlinoties ar jēriņiem. Tad man uzreiz iesitās prātā atziņa, ka ja cilvēki nebūtu zaudējuši savas superpowers, tad viņiem neko citu arī nevarētu. Viņiem būtu piekļuve visiem visuma noslēpumiem, vienam otra prātiem, viņi varētu ar prātu manipulēt laiktelpu, teleportēties, ceļot vai projicēties kosmosā.. nevajadzētu nekādas papildierīces.

Pastāv teorija jogu aprindās, ka cilvēki senāk dabiski bija apveltīti ar tādām spējām, tās nebija spējas, bet vienkārši normālas maņas un skills, un tas nebija nekas īpašs, tas bija kā redzēt, elpot, garšot, just. Bet tad kaut kas notika un cilvēki sāka zaudēt šīs spējas, un tad savukārt sāka zelt zinātne, tehnoloģijas, utt. lai to kompensētu. Protams, neviens nepasaka, kas notika, ka cilvēki šīs spējas zaudēja. Tagad tās vienkāši snauž mūsu DNS un gaida, kad mēs tās atkal atslēgsim un apzināsim. Citiem pašlaik pasaulē jau tādas ir, bet visi taisa ego tripus un tās izmanto nelietīgi, piemēram visādi melnie magi un pesteļotāji, ja neskaita pašus jogus alās nekurienē.

Un tad man sāka šķist pavisam loģiski, ka jā, ja noliedz pasauli, bet tajā vietaa, kultivē sevi un savu potenciālu no iekšpuses, tad tā ātrāk varētu atgūt šīs zaudētās spējas. Protams, Jehovieši visticamāk par to neko nezina, es to uz viņiem tikai projicēju.

 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: