([info]methodrone) wrote on July 23rd, 2017 at 08:55 pm
maiga sakaave
es gan pilniibaa uzticos savai sirdij. ja mana sirds ko juut, taa nav nodeviiba vai iluuzija, tas ir saulleekts, kas daavaa iespeeju redzeet. sirds ir pilniibaa atklaata. ikviena sirds sajuuta ir patiesiibas ienaakshana laiktelpaa. sajuuta sirdii ir patiesiibas klaatbuutne manaa esiibaa, un tai nevar ne pielikt ne atnjemt. es to juutu, taatad taa ir patiesiiba un aaicinaajums dziivot.

un tad seko praata nodeviiba. praata vulgaaraas, tukshaas spekulaacijas par manu sirdi. chuuska praats rupji atrauj durvis uz manu sirdi, pleesiigs ar asmeni rokaa un veel simts dazhaadiem indiigiem moku riikiem, aptumshojies uzsaak kjidaashanu. kad vinjsh ir iznjirgaajies, izvarojis, vinjsh atlaizhas un garlaikots aizslidinaas projaam, pamet neatskatoties. tad izklaidiigi laadeejas.. kas shii par neesteetisko postazhu, kaapeec vinjam ir ruugta, siiva garsha mutee, kaapeec vinjam ir bezmazvai kauns, tas nav iespeejams. kaarteejo reizi sirds vinju ir pazemojusi un nodevusi. vinjsh ruupiigi shkjeerda un dragaaja dienu un nakti, bet tajaa neatrada neko ar ko apmierinaaties, ko apriit, ko paverdzinaat.. ragana, greeciniece, nodeveeja.

ne jau sirds pieprasa un vaimanaa un aarda. sirds tikai miil paari visaam lietaam un cauri visiem laikiem. viena maza uguntinja atplaukst miilestiibaa, kas klusi sildiis un mirdzees muuzhiigi. praats to nevar aptvert, nevar to ieslodziit vaardaa, un nevar samierinaaties ar shaadu savu impotenci un sakaavi.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: