([info]methodrone) wrote on June 27th, 2017 at 03:13 pm
gribas ierakstiit par savu priekshnieku. tad kad mani pirms vairaakiem gadiem pienjeema darbaa, es atceros, ka naktii pirms pirmaas darba dienas redzeeju sapni, kur es lidinaajos kaut kaadaa neitraalaa kosmosaa, un peekshnji uzradaas vinjsh ar atveertaam rokaam un mani apskaava. un tas apskaaviens bija tik silts, gaishs un magjisks taa it kaa es skautu enjgjeli, it kaa katrs mans atoms saaktu vibreet ar siltu, starojoshu, labu energjiju, un es atrastos visdroshaakajaa laiktelpas punktaa. kopsh taas reizes man vienmeer ir bijushas aizdomas, ka vinjsh ir kaut kaads enjgjelis, kursh pats par to nemaz nezina, jo vinjsh par mani kaa darbinieku vienmeer ir paruupeejies, un vinjsh pastaaviigi ir demonstreejis iipashiibas, kas pieraada, ka vinjsh ir ideaals cilveeks. tagad es sheit pierakstiishu, kaapeec vinjsh ir labaakais (pareizaakais, sakariigaakais, emocionaali veseliigaakais) cilveeks, ko es personiigi paziistu:

vinjsh nekad neapvainojas
vinjsh ir pashaizliedziigs
vinjsh ir izsmalcinaats
vinjsh ir pieklaajiigs
vinjsh ir iejuutiigs
vinjsh ir izdariigs
vinjsh ir mieriigs
vinjsh ir aizrautiigs
vinjsh ir inteligjents
vinjsh ir gudrs
vinjsh ir maaksliniecisks
vinjsh ir zoliids
vinjsh ir sharmanti teatraals
vinjsh ir ciitiigs
vinjsh ir izturiigs
vinjsh ir stiprs fiziski un gariigi
vinjsh ir neatlaidiigs
vinjsh ir laipns
vinjsh ir sirsniigs
vinjsh ir pazemiigs
vinjsh ir deviigs
vinjsh ir zheelsirdiigs
vinjsh ir modrs, mozhs un nasks
vinjsh ir apziniigs
vinjsh ir ruupiigs
vinjsh ir praatiigs
vinjsh ir taisniigs
vinjsh ir ar pienaakuma apzinju

vieniigaa cilveeciskaa vaajiiba, ko vinjsh ir demosntreejis ir neliela aizmaarshiiba. veel es dazhreiz esmu piekjeerusi vinju ar ljoti seeriigu, pat mazliet nozheelojamu sejas grimasi, kas uzreiz paarveershas smaidaa, kad vinjsh pamana ka kaads uz vinju skataas. man shkjiet, jo vinjam praataa ir simts ruupesti reizee. citas reizes, kad vinjam ir bijushas dazhaadas veseliibas probleemas, vinjsh to ir staastiijis pilniigi faktuaali un ar jokoshanos, uzsverot, ka ja vinjsh peekshnji atstieptu kaajas, tad, blimey, tas nebuutu jauki pret vinja gjimeni. atkal veel citas reizes, kad notiek kaut kas aarkaarteejs, kas nebuut nav vinja vaina, vinjsh visu uztver kaa savu atbildiibu un savu vainu, pat ja taa ir konkreeti kaada cita vaina. bet arii aarkaarteejaas situaacijaas vinjsh uztur vieglu garu, un seciigi atrisina jebkuru probleemu. man shkjiet, ka vinjsh juutas taa it kaa jebkas, kas ar vinju notiek ir 100% tikai vinja pasha atbildiiba un doing, kas mani sajuusmina kaa attieksme pret dziivi un sevi dziivee.

es sho gadu laikaa no vinja esmu ljoti daudz iemaaciijusies. es esmu saskatiijusi, kaa daudzas manas emocionaalaas iipashiibas ir tizlas, kad es saliidzinu ar to, kaa vinjsh izturas pret notikumiem un pasauli, un es gribu un censhos vairaak iztureeties taa kaa vinjsh. vinjsh ir totaala autoritaate manaas aciis, un es dazhreiz uz vinju skatoties juutos taapat kaa, Jorah, kad vinjsh skatiijaas uz Daenerysu un nespeeja noticeet, ka vinja ir iista. un tad, kad es aizdomaajos, vai vinjsh nejuutas dramatiski paaraaks par visiem citiem cilveekiem, es atceros, ka vinjsh ir pashaizliedziigs, un vinjaa nekad neiemaajotu taadas maziskas juutas, gluzhi otraadi, man shkjiet vinjsh pat kaut kaadaa zinjaa juutas paradoksaali preteeji, taa it kaa vinjsh nedariitu pietiekami, vai by default buutu pasaulei paraadaa. vinjsh ir taads cilveeks, kuram gribas sekot un paliidzeet vinja viizijai. veel vinjsh man shodien par godu manai driizajai dzimshanas dienai nopirka sudraba roceniiti, bet es vinjam uz dzimshanas dienu neko nenopirku, un knapi tikai pa retam izmaksaaju kafiju.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: