([info]methodrone) wrote on December 3rd, 2016 at 05:39 pm
fantastic fake fun
shis rudens ir bijis aatrs un brutaals. sliikt un sliikt apaatijaa, padoties un ljaut tas netiirajai klaatbuutnei birt man paari un norakt, un tad kad shii tumshaa viela ir apsegusi mani pilniigi un anihileejusi skatu uz jebkaadu perspektiivu - paarbiities. pamosties nakts viduu no deemoniska, malevolent sapnja. paarmest krustu un fiksi kaarpiities aaraa. un kaadu laicinju atkal izlikties, ka viss ir labi. izlikshanaas, ka viss ir labi, ir vieniigais zinaamais panjeemiens kaa kaadu laicinju visam 'buut labi'. shkjiet ka buushanu labi es shodien idenitficeeju ar izlikshanos, ka man nav konstantas dziljas skumjas un apaatija par sevi, savu saskarsmi ar aarpasauli, un aarpasauli, par pleenoshajaam perspektiivaam, par nedziedinaamu gruutu sirdiibu.

nepiedot sev apaatiskumu, neljaut sev liidz galam, pilnasiniigi buut apaatiskai. vakteet apaatiju kaa tarakaanus, viens uzrodas, paarbiities, sist nost, izlikties ka nekas te nebija, dziivot taalaak. tad justies vainiigai par tarakaanu, jo es jau esmu vainiiga pie taa ka vinjsh uzradaas, ka es neizveeleejos kaut kaadas likumsakariibas, kas lajutu man atrasties videe bez tarakaaniem, es visu izveeleejos jau no pasha saakuma, taatad arii vainiiga pie absoluuti visa. vainiiga pie taa paraadiishanaas, taa nosishanas, par izlikshanos ka nekas nebija.

dziive ir izlikshanaas ka viss ir labi

un veel viens gads gandriiz jau pielauzts, palikushas 27 dienas. es domaaju, jaa veel varbuut ir daudzi gadi priekshaa kas jaapielauzh, un katrs gads kljuus veel gruutaaks un apaatiskaaks un garlaiciigaaks un vienaadaaks, taadeelj shii paarvareeshana kljuus koreleejoshi sarezhgjiitaaka un gruutaak panesama. maniem emocionaalaas izdziivoshanas mehaanismiem, strateegjijaam, algoritmiem vajadzees kljuut izsmalcinaataakiem, ruudiitaakiem. unprecedented, maximum effort next ultra level emotional super survival. bet kad es atkal sapluudiishu ar kosmisko garu un tiesaashu savu dziivi, varbuut vismaz vieniigais mans sasniegums buus, ka es dziivi iztureeju ar kaut kaadu minimaalu graaciju. ka es padeviigi ljaavu apaatijas, bailju, vainiiguma hranjiigajiem tarakaaniem raapot man paari un te izlikties ka vinjus neredzu un nejuutu, te nosist at once, keeping a straight poker face. ka es nepadevos liidz peedeejam, un kad izmisums bija paaraak skaljsh, to nogriezu klusaaku, un kad nebija pietiekami dzirdams, tad ljaavu tam briivi pienjemties skaljumaa. ka es ciiniijos sev iekshaa par sho balansu.

man 99% sava laika ir jaapavada, lai es emocionaali izdziivotu. vai citi cilveeki arii 99% sava laika pavada meegjinot sanjemties dariit prastas ikdienishkjas darbiibas? vai.. pat vienkaarshi atrasties ar sevi telpaa un ieksheeji neekspoldeet konvulsijaas no shausmaam un baileem un supermegacharge svina skumjaam.

labi, jebkura mana strategem shkjiet aplama tbh, un es esmu gandriiz paarliecinaata, ka vienmeer izveelos nepareizo pieeju, nepareizo variantu, nepareizo timeline. un visaam nepareiziibaam atdodu tuukstosh procentu savas dziiviibas energjijas. es esmu un buushu tas cilveeks, kas jau veselu muuzhiibu ir apmaldiijies mezhaa, staigaajot pa rinjkji, un turpinaas to dariit uzciitigi, pacietiigi, suuri, gruuti, liidz kaads vinju apturees. es pagaidaam nesu shaadu smagu perspektiivu, jo man nav nekaa cita ko nest
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: