([info]methodrone) wrote on November 17th, 2016 at 08:20 pm
well... i cannot agree. taas dazhas reizes gadaa, kad man ir bijushas meaningful sarunas, teiksim vienmeer kad aizbraucu briivdienaas uz Latviju ar mammu braucot mashiinaa runaajam stundaam. vai ar kaut kaadiem cilveekiem, ar kuriem shkjiet esi uz viena viljnja. rezultaataa, kaa uz burvju maajienu shkjiet, ka daudzas tavas praata domas atklaajas, saliekas pa plauktinjiem un rodas iedvesma dziivot un motiveeties. es domaaju ka runaat, runaat, runaat naak par labu ar tadiem cilveekiem ar kuriem ir effortless meaningful connection. un tur nevajag, lai juus viens otru apburtu ar personiibu, preteeji - nav vairs jaaizliekas ka jums ir kaut kaada baigaa, krutaa personiiba kas jaanotur. galvenais ir ka juus viens otram paliidzat saskatiit pashiem savu dziivi, savu vietu dziivee, pashiem redzeet savas domas, kljuudas, iespeejas. ko es vienkaarshi nemaaku izdariit vienatnee pashreflekteejot liidz veemienam.

plus, manupraat, ir gruuti pienjemt sevii konfliktiigas lietas, kas taadas var vairs nebuut, ja tu ar savu cognition vinjas atrisini kaa matemaatikas uzdevumu. kur atkal shkjiet vienmeer vajadziig otrs, just to bounce off ideas, thoughts etc.

shaadaa zinjaa, iespeeja runaat ar kaadu, panaakt jeegpilnu saikni ir tiiri savtiiga veelme, kuras rezultataa tu vienkaarhsi vari kljuut labaaks sevis versija
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: