([info]methodrone) wrote on October 5th, 2016 at 07:09 pm
my so-called reality
pa galvu pa kaklu beegt no milziiga patiesiibas viljnja. liidz ko atskaties, taa paarbiisties, un savos valgos velk panika.

jo vairaak patiesiiba kaa milziigs, visuresoshs citplaneetietis staajas un baazhas man visur priekshaa, lai uz kuru pusi es grieztos, jaaskataas tam virsuu, jo vairaak es kljuustu self-conscious and terrified. man bail no taa fakta, ka kaut kas ir daudz lielaaks un fundamentaalaaks, un kjipa tad jau svariigaaks par manu praatu, visaam dominjaam, emocijaam, atminjaam, ceriibaam. pat nevis lielaaks, bet viss, kas pieder man ir ljoti nosaciits, kameer taa milziigaa pasaule kas mani izsapnjoja ir uz muuzhiem un fundamentala. man shkjiet tieshi delj shiis apzinjas, visaadas sajuutas akto out, saasinaas, katra mazaakaa sajuuta kljuust bailiiga un mazliet paniska.

veel esmu noveerojusi, ka liidz ko ir iespeeja parunaaties ar cilveekiem, shii drausmiigaa, paniskaa sevis-sajuuta paariet un es atkal nofokuseejos uz pavisam mazinju eksistences punktu, kur ir tikai cilveeks un tas ko vinjsh saka. tad es varu obliviously skatiities virsuu, maat ar galvu, klausiities, saprast, dzirdeet, just, un man nav jaareflektee kaa tas tiehsi iederas shajaa baisajaa voidy ontologjijaa. varbuut tas ir labaak. varbuut cilveekam nepiedienaas rakaaties plashajaa apzinjaa un sevi njemt aaraa no pasaules un kjidaat savas sajuutas, spekuleet. varbuut cilveekam ir tikai jaadziivo, nevis jaadomaa.

jo vairaak ir laika domaat par sevi, un par to kaa manis nav, ka viss ko es domaaju un juutu ir tikai jociigi, periodiski, iisi iespaidi, kas rodas un izbeidzas nekurienee, jo panika aug un veljaas. protams, viss naak un paariet, arii panika, bet. vai katru reizi, kad es iedomaashos par eksistenci mani ir jaapaarnjem shai panikai? vai uz pasaules ir kaut viena vieta, kaut viena iespeeja to nejust?

bezmazvai, kaa eksistence sistu ar paatadzinju un kliegtu virsuu, lai skrienu, skrienu un daru, uz priekshu un veel un veel, lai esmu cilveeks un dziivoju, jo tas ir vieniigais veids kaa nesliigt panikaa, ka man nepienaakas jebko citu, jo esmu par vaaju

iet dziljaak iekshaa dziivoshanaa, jo taads ir apzinjas noluuks. ja apzinja gribeetu gremdeeties sevii, tad nebuutu radiijusi biljons dazhaadus cilveekus.

vaardusakot, es shodien mazliet shaubos vai es esmu piemeerota tam toksiskajam okultismam, kas ir domaashana par pashas eksistenci.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: