([info]methodrone) wrote on August 20th, 2016 at 06:48 pm
un atkal nonaaku sheit pat. shkjiet veselu muuzhiibu maldiijusies eenu pliivuros, un atradusi celju, ierikteejusies perfektaa orbiitaa, tur rinjkjojot un piepildot kosmisko, pasha visusveetaakaa dieva doto pienaakumu apziniigi un pazemiigi. aizshkjilj seerkocinju, nozibsnii no zila gaisa, aizsviljas, groteski, duumi, paliek melns, sauss, sachaakst, izput, atraujos, tik pat aatri aizrauj nelabie veeji mani projaam un projaam un bezgaliigi uz priekshu prom, no saules, no orbiitas, no pienaakuma, no apziniigaa, padeviigaa, skaidraa, siltaa celja, manas patiesaas vietas, vieniigaas vietas, kur apzinja mani redz, kur es biju fokusaa, un viss bija manaa fokusaa.

jaa, luuk, es atkal esmu izkritusi no orbiitas, es nezinu kaadaa sasodiitaa izplatiijumaa es tagad dreifeeju. es tikai zinu, ka sheit visu laiku kriit trausli, peleeki pelni, kas senaak bija pasaule.

vaardi ir pelavas, salmi, sakaltusi zaale, zaagju skaidas, nopleestas taasis, makalatuura, sakaltushas lapas, skaltushas pukjes. miljons vaardu ar svaru un noziimi - nulle. miljons stundas aizvadiitas kraameejot vaardus galvaa liidz saules rietam, kreeslai, vakaram, naktij, aukstam meenesim, ieiet iekshaa mazaa istabaa paguleet tikai uz dazhaam stundaam, sapnjot par turpinaatu vaardu kraameeshanu galvaa, mosties, dazhas minuutes buut veldzeejoshi tuksham un briivam, tad atcereeties, sasodiiti milziigo vaardu greedu, kas draudiigi slejas galvaa, to piesargaat un nest sev liidzi uz darbu, kur visu dienu jaakraamee greedai pa virsu arvien jauni un jauni vaardi. atrast vaardus uz ielas, nopriecaaties kaa jukushajam par santiimu. atrast vaardus cilveekos, gribeet atnjemt shiem clveekiem vaardus, pieshkjirt veertiibu shiem vaardiem, ak cik daargi, briljantu un smaragda, rubiina vaardi shajos cilveekos iekshaa bezgaliigi daudz, lai man tie pieder visi uz muuzhiem, pakljaut visus shos vaardus, tikai mani vergi man vieniigajai.

nu jau pat vairs es nezinu, cik liela ir shii vaardu greeda, kaa izgaaztuve pleshas hektaariem, jau sen otraa apvaarshnja pusee, un es te mazliet grimstu, sliikstu mirstu. groteska planeeta vaardu izgaaztuve, taas saimnieks pats tajaa grimst un panjem veel un veel.

bet vienu dienu kaut kas man iemauc pa seju tik speeji, stipri, saapiigi, un izmet no vaardu planeetas, pat no orbiitas, gravitaacija padodas jeb tevi nodod un atdod, un jo taalaak tevi atgruuzh, jo skaidraak tu redzi savu grotesko vaardu izgaaztuves planeetu. kameer nezinaamie veeji tevi gruuzh dziljaak un projaam nezinaamaa dziilees, tu viilies pagriez vaigu un skatu projaam no shiis pelavu lodes, tajaa vietaa, tu pagriezies uz saaniem un saritinies nezinaamaa veejiem azotee, kameer tie tevi nes nekur.

tu sentimentaali sapnjo, kaa senaak vaardi bija tik pielaadeeti, smaragdi, birljanti, teju svins, ozolkoka lodes, bet tagad, pelava te pelava she, nokaltis floksis. cilveeki runaa, tiem birst zaagju skaidas no mutes. kjermenji kustas vienaados veidos shurp turp, pa robezhaam nospriegotiem konkreetiem celjiem, neko viens no otra nesaprot, apber viens otru ar zaagju skaidaam, taas vemj, spiidzinoshi baarsta pa vienai, baarsta veejaa, baarsta vienatnee un sevi aprok.

es negribu par shito sapnjot, bet man ir viss pasaules laiks un mans praats ir patvaljiigs, un kameer mani nezinaamie veeji nes
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: