([info]methodrone) wrote on June 22nd, 2016 at 05:07 pm
'there is only one true meaning in life. and that is to be a positive force in the constant creation of evolution'

man riebjas viss, kas cilveekus nodala vienu no otra. tas staavoklis, kad katrs pastaav par savu taisniibu un klusi otru nicina. tas cilveekus padara tik negliitus, izkropljotus, necilveeciskus. sirdis sacieteejushas un tik pat labi vareetu sabirzt. shaadi cilveeki ir kaa aizcieteejumi un traucee gan pasaulei gan ir tragjiski pashi sev. es taa diezgan ilgi esmu dziivojusi. un tas ir ljoti zheel, vinji visi ir nabadzinji, jo taadi cilveeki saaka dziivi ar normaalaam, veseliigaam sirdiim. un vinji ir gljeevulji, jo nav gatavi ziedoties nemitiigai, uzstaajiigai sapratnes mekleeshanai un kopiibai. es tik ilgi taa esmu dziivojusi. man riebjas jebkaada veida norobezhoshanaas un stingums. atsaciishanaas skatiities un atpaziit savas maasas un braaljus un maates un teevus un beernus un kaiminjus, un taa visos sveshiniekos. atsaciishanaas mijiedarboties un radiit plashaakus un aptevroshaakus un pat grandiozus, triumfeejoshus sapratnes apvarshnjus. es gribu lai viss sapluust un kustaas kopaa. es gribu lai sapratne zied un zied uz zelj un zaljo un paarnjem visu kaa mezhoniigi dzhunglji. lai klusums, nelokaamiiba, stingums, cietiiba, nicinaashana, pasiivums, aizvainojums, neveeleeshanaas, vienaldziiba, obstrukcija, lai tie visi nogrimst dzilji dzelmee tur kur tiem ir vieta, tie visi ir mironji un tiem dziiviibas pasaulee nav vietas.

katru reizi esot ar kaadu cilveeku taa ir jauna iespeeja radiit sapratni, neiechokuroties savaas nostaajaas, bet transcendeet savas nostaajas un nonaakt pie kaut kaa integreejoshaaka, izklaat sevi un plesties un atdariities. katra interakcija ar cilveeku ir gariiga pieredze. un katra atsaciishanaas ir beegshana no gariiguma un ieshana tumsaa un iluzoraa, achgaarnaa pagaatnee, tukshumaa. es liidz shim nesapratu, ka beegshana un atsaciishanaas un poziiciju ienjemshana ir TOTAALA atsaciishanaas eksisteet pasaulee, muljkjiiga iluuzija, ka var aptureet laiku, ka var iekuunjoties vienaa spacetime punktaa un tur palikt uz muuzhiem, un paveeleet pasaulei apstaaties un sastingt kopaa ar tevi. sastingt sastingt un kljuut par grotesku veesturisku relekviju.

veel man shkjiet nekas nav pasaulee iespaidiigaaks par izdevushos komunikaaciju. it's a visceral feeling of total, smooth, monolith, fundamental rightness that must be celebrated and built on. katru reizi, kad man izdodas ar kaadu tieshaam pa iistam runaat un kopaa radiit sapratnes momentus, vareetu panjemt visas pasaules mantas kopaa un apkopot lielaa kupolaa un man pasniegt kaa daavanu, bet es jebkad izveeleetos concise, effective, creative komunikaaciju. un ja izdodas cilveeku atbrunjot un runaat par lietaam, kas vinjam ir svariigas, miiljas un iedvesmojoshas, tas ir vislieliskaakais, kas pasaulee var notikt. tas ir kaa atcereeties, ka eksisteet ir daavana, un visas ljaunaas, shit lietas neko nenoziimee, kameer ir atminja un ticiiba labajaam lietaam un otrs.

veel es vakar noskatiijos 'eye in the sky' ..spoileris.. kas basically ir par to vai ir pienjemami nogalinaat mazu metieniiti, kas paardod maizi aarpus maajas, uz kuru jaataisa drone strike, lai izniicinaatu tajaa esoshos suicide bombers, vai tas ir attaisnojami. beigaas vinji to bumbu uzmeta, un meiteniite nomira. un tas man lika, protams, aizdomaaties, cik efektiivi shis speej radikalizeet cilveekus. cik neattapiigi ir nabaga bumbotaaji, neiedomaajoties, ka, protams, ka cilveeku, kas redzeejis taadu netaisniibu, vai pieredzeejis savaa gjimenee, ka vinju paarnjems mezhoniigas dusmas un netaisniibas sajuuta un vinjsh gribees izniicinaat visus savaa celjaa lai 'izlabotu' savas saapes. action reaction, elementaari fizikas likumi, caur cilveeka psihi. cilveeki ir bad faith, izliekoties ka nevienu nekas neietekmee, ka var dariit traumeejoshas lietas bez sekaam. protams, ka liela cilveeku dalja nav tik stipra vai vienaldziiga lai stoiciski noskatiitos un nereagjeetu. taapeec, atkal, riebjas viss, kas ir obstruction, viss, kas atsakaas no sapratnes un radiishanas, viss, kas izniicina un ir vardarbiigs.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: